Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Ljudi su ostali zapanjeni nakon što je žena podijelila teoriju da 'nikada zapravo ne umiremo'

shutterstock
03.07.2023.
u 10:30

Korisnici društvenih mreža ostali su zapanjeni kada je žena upotrijebio teoriju o 'kvantnoj besmrtnosti' da sugerira da možda nikada nećemo umrijeti čak i ako katastrofa uništi svijet.

Od svih životnih misterija, teško ćete pronaći neku veću od smrti. Unatoč tome, prirodno je zapitati se što slijedi. Ali, to nije nužno pitanje o kojem biste željeli razmišljati.  U videu koji je zaprepastio korisnike društvenih mreža, korisnica TikToka, @joli.artist, sugerirala je kako je moguće da nikada stvarno ne umremo, pozivajući se na teoriju kvantne besmrtnosti i tumačenje mnogih svjetova fizičara Hugha Everetta, prenosi Mirror.

Joli je objasnila da neke teorije sugeriraju da je moguće da svijest nikada ne doživi smrt. 'Umjesto toga, kad god umrete u jednom svemiru, vaša se svijest samo prebacuje u paralelni svemir gdje preživljavate', tvrdi ona. Dakle, ako slijedite sličan način razmišljanja, možda nećete promatrati niti jedan apokaliptični događaj na potpuno isti način na koji biste inače. 

 

@joli.artist #mandelaeffect #apocalypse #atworldsend #quantumphysics #quantumimmortality #ChimeHasYourBack #manyworlds ♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

'Nakon što se dogodi neizbježna apokalipsa, sljedeći dan ćete se probuditi u novoj stvarnosti i neke uobičajene stvari biti će vam neobične', nastavila je pozivajući se na 'Mandela efekt' o kojem se često raspravlja. Želeći potvrditi svoju tvrdnju, Joli je dodala: 'Ono što govorim je da se Zemlja vjerojatno uvijek raspada, a naša svijest se samo prenosi u drugi paralelni svemir - i onda još jedan, i još jedan. Koliko znate, apokalipsa se vjerojatno već dogodila sinoć...'.

Kao što možete očekivati, nije lako shvatiti tvrdnju da bi se apokalipse mogle događati svaki dan pod pretpostavkom da se slažete s teorijom. Komentatori su brzo raspravljali o njezinom otkriću, a neki su sugerirali da bi radije saznali da je teorija pogrešna, jer su se osjećali uznemireni njezinim implikacijama.

VEZANI ČLANCI: 

Jedna osoba je napisala: 'Pomisao da nikada neću moći umrijeti je izuzetno depresivna i zadaje mi glavobolju'. Druga je dodala: 'Stalno razmišljam o ovome i kako je tužno što naša obitelj u jednoj stvarnosti živi bez nas jer smo umrli u njihovoj vremenskoj liniji'.

Izgubila je pamćenje nakon ozljede mozga: 'Zaboravila sam čak i kćer i dečka!'

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:06 03.07.2023.

Teorija ima smisla. Teoretski, u jednom trenutku, Svi odjednom možemo izgubiti svoj život na Zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije