Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Ljetno zadovoljstvo za Vage ovisit će o njihovoj strpljivosti

par
Reuters/PIXSELL
02.07.2013.
u 19:00

Početkom ljeta Vage će privlačiti utjecajne i ugledne osobe u čijem će se društvu i sami osjećati važnijima

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Iako osjećajni život ovog ljeta neće ispuniti sva vaša očekivanja, to ne znači da ćete biti nesretni u ljubavi. Vaše emotivno zadovoljstvo u velikoj će mjeri ovisiti o strpljivosti i spremnosti da poradite na otklanjanju problema.

 

Slobodne Vage

Početkom ljeta privlačit će vas utjecajne i ugledne osobe u čijem ćete se društvu i sami osjećati važnijima. Započet ćete vezu sa šarmantnom osobom ili s uspješnim suradnikom, no nedostatak zajedničkih interesa mogao bi se pokazati prevelikom zaprekom. Povoljniji dani počinju već početkom srpnja, kad će djelovanje Venere u Lavu probuditi vašu zavodničku prirodu. Ljubavni će se odnosi isprepletati s prijateljskima pa biste se mogli romantično vezati uz dugogodišnjeg prijatelja, a nisu isključene ni simpatije nastale preko interneta.

Nakon 23. srpnja vaš će ljubavni život biti obilježen nezadovoljstvom. Željni ste pažnje, no tražit ćete je na pogrešnim mjestima. Mogli biste se spetljati sa zauzetom osobom koja neće biti spremna zbog vas ostaviti partnera. Zbog manjka samopouzdanja, u komplicirane ljubavne priče upuštat ćete se sve do 16. kolovoza, kad će ulazak Venere u vaš znak označiti početak novog, sretnijeg razdoblja. Iskoristite drugi dio kolovoza za odlazak na odmor. Vedri i zabavni bit ćete duša svake zabave, a šarmom i lijepim izgledom mamit ćete poglede na plesnom podiju ljetnog disko-kluba. Veza koju tada započnete temeljit će se na strasti i privlačnosti, ali i dobroj komunikaciji, što će biti jamstvo dugoročnosti.

 

Zauzete Vage

Svađe s partnerom oko novca, posla ili odgoja djece bit će često obilježje ovog ljeta. Ni vi ni druga strana nećete pristajati na ustupke, čime biste mogli ugroziti budućnost svoje veze. Prva tri tjedna srpnja unose povoljne promjene u vaš odnos. Otvorenija komunikacija i poštivanje partnerovih želja bit će prvi korak u otklanjanju problema. Utjecaj Marsa iz vama nesklonog Raka povremeno će remetiti bračnu idilu, stoga pokušajte bolje kontrolirati svoje reakcije i nemojte iskaljivati nezadovoljstvo na partneru.

U razdoblju do 23. srpnja do 16. kolovoza predosjećat ćete da vam partner nije iskren. Bojat ćete se prekida, no vaši će strahovi biti neutemeljeni. Ulazak Venere u vaš znak 17. kolovoza pomoći će vam da jasnije sagledate svoju vezu i shvatite da se problemi lako mogu riješiti, ako su oba partnera iskrena i spremna na ustupke.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije