Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrodošlo, ljeto!

Ljetni 'outfiti' ove godine inspirirani su bojama sunca i mora

ljeto (1)
Foto: Pixsell
1/6
19.06.2012.
u 00:01

Žuto poput sunca i plavo poput mora – postoje li dvije boje koje bolje mogu utjeloviti mjesece pred nama? Kao i u prirodi, ova kombinacija odlično funkcionira u modnom svijetu, a lako se prilagođava i sezonskim trendovima

Ništa ne kaže ljeto poput boja po kojima je ono najpoznatije – sunčanožute i morskoplave!

Upravo u najtoplijim mjesecima ove dvije boje zauzimaju tron najpoželjnijih nijansi – podsjećaju nas na tjedne pred nama pune topline, zabave i (nadamo se) uživanja na obali. Alberta Ferretti i Derek Lam te mladi Matthew Williamson i te kako su svjesni privlačnosti žute boje pa su u svojim kolekcijama manekenke od glave do pete zagrnuli u razne nijanse žute – iako nam je i dalje najljepša topla žuta boja, nećete pogriješiti ni s bojom limuna, a odlično se možete poigrati i neonskim nijansama koje su ove sezone apsolutni modni hit.

Modnu počast ljetnim mjesecima lako je odati – birajte odjeću tople žute boje, a vjerni accessoire neka vam budu velike torbe za plažu, ogrlice sa školjkama (najbolje su one vlastite izrade) i lagane japanke. Ljeto je doista idealno godišnje doba za igranje printom – osim onih očitih poput slika palmi, podmorja i plaža, igrajte se kombinacijama boja – bijela i plava vječni su simbol mora, a za prekrasno nebo dovoljna je jarkožuta!

Žuta se, kao i u prirodi, najbolje slaže s plavom, pa su modra (čak i ljubičasta) odličan odabir za prateći accessoire. Plavoj se možete u potpunosti prepustiti, a haljinama i detaljima s printom morskih dubina, ribica, koralja i pijeska teško ćemo odoljeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije