Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva strava

Liposukcija joj upropastila život: 'Otpala mi je koža, ispod su se vidjeli mišići...'

Marie Allen
16.01.2020.
u 13:00

Bivša medicinska sestra otkrila je kako joj je s noge počela otpadati koža do te mjere da joj se vidio mišić nakon loše odrađene liposukcije.

Marie Allen (42) odlučila se na liposukciju. Nakon loše odrađene operacije danima je trpjela bolove u nozi s koje joj je na kraju otpala koža do te mjere da joj se počeo vidjeti mišić, prenosi New York Post.

Ova majka jednog djeteta potrošila je više od 220 000 kuna kako bi popravila štetu. Kirurg je kriv - počela je osjećati užasnu bol idućeg dana nakon Vaser liposukcije. Dobila je opekline trećeg stupnja i nekrozu. Vjeruje kako ni briga nakon operacije nije ništa pomogla, naprotiv, još je gore.

"Primijetila sam žestoku bol samo četiri dana nakon operacije i naručila se na pregled. Htjela sam ovu operaciju kao terapiju lipodema. Nisam imala puno izbora. Kirurg mi je rekao da je ovo sigurna procedura, ali ja sam znala da je potkoljenica jako rizično mjesto. On mi je rekao da ima 20 godina iskustva i da ću ponovno hodati za dva, tri tjedna. Kada sam došla na pregled rekli su mi da pričekam još tjedan dana, da prije ne mogu vidjeti kirurga nikako."

U tih tjedan dana koža joj se počela ljuštiti 'kao luk' i počela je crniti. Morala je otkloniti svu mrtvu kožu, a posljedica je bila rupa u nozi. "Koža je samo opadala, vidio mi se mišić. Četiri dana nakon bol je postala još jača i dobila sam antibiotike." Nije joj bilo bolje, pa je stavljena na drip. Sada napokon normalno hoda.

"Trebala sam slušati svoj instinkt. Skoro sam otkazala operaciju jer sam imala loš osjećaj, pogotovo kada mi kirurg nije mogao pokazati neke slike kao primjer. Na papiru je bio odličan, ali u praksi grozan."

Allen sada nosi kompresijske tajice cijelo vrijeme koje joj utječu na mobilnost, ali i samopouzdanje.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije