Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni intervju

Kristina Smoje: Više nikad ne bih mogla živjeti u koferu

'16.11.2010., Zagreb - Manekenka Kristina Bradac Smoje. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
25.11.2010.
u 14:28

Svoj besprijekoran i njegovan izgled i u tridesetima zahvaljuje dobrom raspoloženju i vježbanju. Kako nam je otkrila, kreativnost je umiješana u sve što radi

Moda nakon mode, moto je Kristine Smoje koja se nakon uspješne manekenske karijere našla u modnom novinarstvu. Iako se manekenstvu i životu u koferu nikad ne bi vratila, ono joj budi lijepe uspomene. Svoj besprijekoran i njegovan izgled i u tridesetima zahvaljuje dobrom raspoloženju i vježbanju. Kako nam je otkrila, kreativnost je umiješana u sve što radi; dok kuha, putuje, bavi se slikarstvom, odijeva se, šeće psa ili pak samo pije kavu na svojim omiljenim mjestima...

Koja je vaša tajna dobrog izgleda?

- Unutarnja sreća i zadovoljstvo najbitniji su za dobar izgled. Smatram da se vidi kad je netko nezadovoljan. Važno je i baviti se sportom. Odlazim redovito u teretanu kako bih izbacila negativnu energiju.

Kako ispunjavate slobodno vrijeme?

- Volim raditi sve što je kreativno. Slušam muziku, čitam, obožavam slikati uljem na platnu. Već sam svim prijateljima naslikala slike za stanove. Jako volim otići i na kavu u Esplanadu ili Velvet i družiti se s prijateljima, ali i šetati psa.

Planirate li neko putovanje uskoro?

- U ovo blagdansko vrijeme spremam se u Pariz i Belgiju, gdje sam i živjela. Volim doživjeti Božić u drugim gradovima i ondje kupovati darove za bližnje i božićni nakit.

Kako se snalazite u kuhinji?

- Volim kuhati, a najčešće pripremam tjesteninu i talijansku hranu. No, počela sam eksperimentirati i s tajlandskom, kineskom i meksičkom kuhinjom. Obožavam i našu domaću kuhinju, ali za nju je zadužena mama i nedjeljom obavezno idem k njoj na ručak.

Nedostaje li vam manekenstvo?

- Nikako! Već se sedam godina ne bavim time i uživam. Zahvaljujući manekenstvu proputovala sam svijet, naučila dva jezika i osigurala si lijep život, ali drago mi je da je to ostalo u mojim dvadesetima. Sada više ne bih mogla živjeti u koferu.

Kako uspijevate uskladiti posao i obitelj?

- Obitelj je na prvom mjestu, ali posao ne trpi zbog toga. Treba biti dobro organiziran i tada se svakome može udovoljiti.

Treba li za dobar stil potrošiti mnogo novca?

- Jako je dobro da se potroši na ključne stvari poput dobre jakne, cipela ili torbe. Ako žena ima stila, onda kombinira skupo s jeftinim, jer nositi samo skupo ne mora i odisati s puno stila. Novac je potreban da biste se odjenuli, ali na mladim curama sve dobro izgleda, a s godinama treba birati finije stvari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije