Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava sa stilom

Kristina Šalinović otkriva tajnu fantastičnog Halloween makeupa

Kristina Šalinović otkriva tajnu fantastičnog  Halloween makeupa
Foto: Promo
1/4
19.10.2017.
u 10:16

Jake boje, upadljivi detalji te inspiracija likovima iz horor priča najbolji su recept za Halloween party, a Noelle makeup kistovi idealan su pomoćnik u stvaranju maske koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki Kristina Šalinović poznata po svom osebujnom stilu i neizostavna gošća na najotkačenijim partijima, započela je s pripremama za svoj omiljeni praznik u godini - Halloween. Nakon niza godina života u Americi, usvojila je taj poseban ritual maskiranja koji se veže uz Noć vještica, u kojoj najstrašniji likovi iz horor drama postaju inspiracija za najbolje maske. Šalinović, kao bivša manekenka, ima nevjerojatnu moć transformacije pa joj prerušavanje u čudnovato biće iz meksičke inačice Halloweena, nije nimalo teško palo. Njezine savršene crte lice i vješte ruke makeup artista Silvija Ivkića, uz malo boje i dodataka rezultirali su fantastičnom maskom kojom će Kristina u Noći vještica zasjati na najluđem tulumu u gradu.

Kako i na koji način i vi možete, uz pomoć šminke i kozmetičke torbice, postići Halloween look Kristine Šalinović, pogledajte u tutorial video u prilogu.

 

Otkad je John Carpenter 1978. godine režirao i popularizirao Halloween s istoimenim filmom, fanovi su objeručke prihvatili 31. listopada kao dan kada se slave duhovi i vampiri, vještice i vukodlaci. U ovom tutorijalu pokazat ćemo kako uz samo nekoliko boja za lice i malo mašte možemo napraviti efektan i zanimljiv makeup, dok sam kao inspiraciju koristio lubanju iz meksičke inačice Halloweena - Día de los Muertos“, rekao je Silvio Ivkić, makeup artist koji stoji iza fantastičnog looka Kristine Šalinović. Jake boje, upadljivi detalji te inspiracija likovima iz horor priča najbolji su recept za Halloween party, a Noelle makeup kistovi idealan su pomoćnik u stvaranju maske koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Puderi, boje za lice, sjenila, rumenila i ruževi samo su dio kozmetičke torbice potrebne za Halloween zabavu sa stilom, a za savršen izgled od ključne važnosti je i odgovarajući način nanošenja proizvoda stoga su Noelle make up kistovi, četkice i spužvice neizostavni. Kistovi od sintetičke dlake vrhunske su kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože zbog čega je izuzetno lagano nanošenje make upa, čak i onog zahtjevnog za što bolji dramatični look povodom Noći vještica.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije