Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPAZITE

Kozmetičarka otkrila tri stvari koje ne biste trebali raditi jer štete vašoj koži lica

Tik Tok
19.05.2022.
u 07:00

Na svom Tik Tok profilu, na kojem često dijeli beauty savjete, podijelila je video u kojemu pokazuje što je točno loše za kožu i kako će to negativno utjecati na njeno opće zdravlje

Svi znaju da je važno brinuti o koži lica, no jeste li znali da su neke stvari koje radite, za koje mislite da vam koriste, zapravo štetne? Jedna kozmetičarka otkrila je tri stvari koje štete vašoj koži, a da možda niste ni svjesni, piše The Sun.

 Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Kozmetičarka je na svom Tik Tok profilu, na kojem često dijeli beauty savjete, podijelila video u kojemu pokazuje što je točno loše za kožu i kako će to negativno utjecati na opće zdravlje kože. Na početku ističe jednu očitu stvar, a to je istiskanje prištića i raznih mrlja na na licu, za što stručnjaci oduvijek ističu da se ne smije raditi. To je zato što vaši prsti sadrže klice i bakterije koje širite okolo a to može dovesti do povećane šanse za stvaranje dodatnih prištića i mrlja na licu.

Zatim u videu govori o proizvodima koje ljudi stavljaju na lice. Kaže da je stalno mijenjanje proizvoda, odnosno losiona i krema, zapravo vrlo loše, a ključni razlog je taj što se koža na taj način ne može naviknuti na rutinu. Istaknula je da je ključna ustrajnost, i da će rezultati doći s vremenom i dosljednošću.

Na kraju dodaje kako mnogi ne daju dovoljno vremena proizvodima da počnu djelovati, nego samo idu s jednog proizvoda na drugi s nadom da će neki dati bolje rezultate. Važno je neko vrijeme koristiti isti proizvod i vidjeti hoće li zaista djelovati ili ne.

 

@allaboutskinstudio Are you doing these 3 habits? They could be making your skin worse! #fyp #skincareroutine #skincaretips #skincarenono #skintok #skincarehabits #skincarethatworks #skincare101 #skin #cleansing #spf ♬ Calabria (feat. Fallen Roses, Lujavo & Lunis) - Strange Fruits Music & DMNDS

Mnogi njezini obožavatelji u komentarima su se složili s njezinim savjetima, a ona je uz to savjetovala i da je najbolje da se te navike prekidaju jedna po jedna, a ne sve odjednom. Također je preporučila i nekoliko drugih proizvoda, uključujući flastere za prištiće, serume s retinolom i pilinge. 

Znate li koliko sati dnevno biste trebali spavati za zdrav mozak?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije