Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo hrabro

Koronavirus nije im pokvario otkazano putovanje: Za 53. godišnjicu braka napravili 'krstarenje' u dnevnom boravku

Screenshot
16.03.2020.
u 13:00

Njihova kćer nije dozvolila da budu tužni zbog otkazanog putovanja, pa im je Tihi ocean i kruzer dovela kod kuće.

Norma i Dave planirali su proslaviti 53. godišnjicu braka na kruzeru. Deset dana krstarenja Tihim oceanom uništio im je koronavirus koji se toliko proširio da su sva putovanja otkazana. Njihova kćer, Jane Trill podijelila je video ovog para i pokazala kako nije dozvolila da im virus pokvari veselje, prenosi New York Post.

U videu koji je podijeljen na Facebooku i Twitteru ovog 74-godišnjeg para iz Australije prikazuje njihov kruzer - kod kuće! Obukli su ogrtače, sjeli u udobne fotelje, ispijali vino i gledali na televiziji snimku oceana, a cijeli 'tretman' pripremila je njihova kćer kako bi ih oraspoložila.

"Otkazali su putovanje zbog koronavirusa, a mi smo mislili kako bi bilo dobro da ih iznenadimo i oraspoložimo na ovaj način. Obukli su se isto kako bi bili obučeni na kruzeru, a na televiziji sam im pustila snimku oceana."

U videu pogledajte kako je sve izgledalo:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije