Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Korisnica TikToka tvrdi da ljudi pogrešno koriste svoje cjedilo: 'Postoji lakši način da ocijedite tjesteninu'

shutterstock
04.12.2023.
u 15:30

Gotovo svi stavljamo cjedilo u sudoper te izlijemo vodu i tjesteninu u njega, ali koliko god je ova tehnika isprobana i pouzdana, postoji mnogo lakši i uredniji način.

Kad pripremamo jelo s tjesteninom, velika većina nas ne razmišlja previše o tome na koji način tu tjesteninu ocijedimo kada je kuhana. Međutim, gotovo svi stavljamo cjedilo u sudoper te izlijemo vodu i tjesteninu u njega, ali koliko god je ova tehnika isprobana i pouzdana, postoji mnogo lakši, uredniji način za ovo, prenosi Mirror.

U nedavnom videu, TikTokerica pod imenom @tiger_lee_uk zadivila je pratitelje svojim trikom, koji su podijelila kao odgovor na pitanje: 'Pokaži mi životni trik koji si jednog dana nasumično vidjela, a koji je sada nesvjesna standardna praksa u tvom životu'.

 

@tiger_lee_uk We learn new things everyday 🥰 #cooktok #cookingtiktok #cooking #chef #food #foodtiktok #learnontiktok #learnwithtiktok #lifehack #lifehacks #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #mumsoftiktok #tiger_lee_uk ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

U isječku je kreatorica sadržaja započela cijeđenje tjestenine na uobičajen način, cijedeći je u cjedilo koje je stavljeno u sudoper, zajedno s kipućom vodom. Odmahujući prstom s negodovanjem, otkrila je svoju novu tehniku, koja uključuje stavljanje cjedila u lonac i lagano ispuštanje vode.

Čini se da je ovaj način cijeđenja mnogo lakši i brži, s manjim rizikom od gubitka zalutale tjestenine tijekom izlijevanja. Video koji je skupio 706.000 lajkova, oduševio je mnoge korisnike od kojih je većina obećala da će i sami isprobati trik.

VEZANI ČLANCI: 

Jedna osoba je komentirala: 'Voljela bih da sam ovo vidjela ranije danas'. Druga je dodala: 'Ovo sam već ranije vidjela i sada to i sama radim. To je puno lakše i cjedilo se lakše čisti'.

Ovo mnogi nisu znali: TikTok korisnica pokazala kako se zapravo koriste posude za sol i papar

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar razmaknica
razmaknica
06:41 05.12.2023.

Moze tako ako ima dubok lonac i malo tijesta u njemu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije