Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Herbal Therapy

Konoplja, moćan saveznik u terapeutsko-kozmetičke svrhe

Herbal Therapy
Foto: PR FOTO
1/10
30.07.2017.
u 09:00

Terapeutski proizvodi na bazi bio ulja konoplje dokazano djeluju na koštano-mišićni sustav,efektivno pomažu kod reume,bolnih zglobova,leđa,tetiva,upalnih procesa te potiču cirkulaciju

Beauty industrija neiscrpno je vrelo novih i vrućih trendova koji se pojavljuju jedan za drugim. Konkurencija je iz dana u dan sve veća i nemilosrdnija, a naklonost publike osvajaju samo oni brendovi čiji su proizvodi originalni, inovativni i prije svega, iznimno kvalitetni. Tu se svakako ubraja i najnoviji te zasad jedini takav brend na hrvatskom tržištu – Herbal Therapy. Ono što ga čini posebnim je glavni sastojak njihove Cannabis linije proizvoda, a to je ulje biljke koja je prava mala riznica dragocjenih tvari, no u našim krajevima često zapostavljena i nepravedno stigmatizirana – konoplja. Ulje konoplje dobiva se hladnim prešanjem sjemenki industrijske konoplje, a sadrži idealan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina, svih 20 aminokiselina, vitamin E, karoten, fitosterole, fosfolipide i brojne minerale zbog čega je izuzetno pogodno za njegu kože i kose.

Terapeutski proizvodi na bazi bio ulja konoplje dokazano djeluju na koštano-mišićni sustav,efektivno pomažu kod reume,bolnih zglobova,leđa,tetiva,upalnih procesa te potiču cirkulaciju.

Za njegovanu i lijepu kožu i snažnu kosu 

Herbal Therapy linija proizvoda s uljem konoplje sastoji se od prirodnih biljnih krema i kozmetike za osobnu njegu. Cannabis šampon obnavlja strukturu i potiče rast kose, pruža joj izniman sjaj, pomaže kod peruti i suhog vlasišta, a svojim push-up učinkom povećava volumen do 30% i potiče rast kose.
Cannabis gel za tuširanje na koži ostavlja svjež i mirisni trag, a za potpuni učinak preporuča se kombinacija s Cannabis mlijekom za tijelo, koje svakodnevnom upotrebom čini kožu mekom i podatnom. Zbog svoje iznimne regenerirajuće formule, masažni gel Cannabis idealan je za sve one koji se bave sportom, bilo profesionalno ili rekreativno, a također je veoma učinkovit u borbi protiv raznih iritacija kože, poput ekcema, psorijaze i osipa. Cannabis linija obuhvaća i regenerirajuću mast konoplje koja njeguje suhu i ispucalu kožu te hidratantnu kremu za lice koja regenerira, revitalizira i štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja. 
Glatka i zdrava koža nije izvan vašeg dometa. Samo trebate znati što uzrokuje suhu kožu i zatim uvesti male promjene u svoj način života kako biste to izbjegli. Izbjegavajte korištenje grubih proizvoda na svojoj koži. Oni naime koži oduzimaju njena prirodna ulja, što rezultira neugodnim osjećajem zatezanja. Dnevno nanošenje nježnog proizvoda kao što je Cannabis mlijeko za tijelo... vrlo suhu kožu dubinski će hidratizirati kožu na vašem tijelu.

Svi Herbal Therapy proizvodi visokokvalitetni su i potpuno sigurni, čemu svjedoči činjenica da ih mogu koristiti djeca starija od 3 godine.

Kako kožu tretirati nakon izlaganja suncu i moru....

Cannabis Balzam 12% Oil za tijelo će vašu kožu regenerirati,hidratizirati,vratiti svježinu i sjaj..
Cannabis krema za lice... Dokazano da pomaže u rješavanju problema sa aknama,daje mladenački izgled,stimulira obnovu stanica,sprječava štetne čestice kisika da dođu do kože te doprinose prirodnoj funkciji barijere kože.

Koža je naš najveći organ i upija sve što stavljamo na nju....
Zato birajte #prirodno....birajte #herbal #therapy proizvode na bazi #bio #ulja #konoplje #cannabisznaštatreba #vašojkoži

Herbal Therapy proizvode možete naručiti putem FB stranice Herbal Therapy gdje ćete pronaći i dodatne informacije o proizvodima ili na jednom od slijedećih prodajnih mjesta:

Herbal Therapy d.o.o
Jakova Gotovca bb
10 000 Zagreb

Terrapromo d.o.o
Ulica J.Jurja Strossmayera 168
31000 Osijek

Parafarmacia Pula
Trieska 3
52100 Pula

Alpstories
Jakova Gotovca bb
10000 Zagreb

Salon za sunčanje & Parfumerija Master
Zagrebačka 5
10370 Dugo Selo

Za upite vezane za distribuciju i veleprodaju kontaktirajte nas na kontakt@herbal-therapy.hr " ili telefon: 01/5623-888 i 091/6100-092

Komentara 4

EN
endorfin0777
09:34 30.07.2017.

Ljude se zatvara zbog konoplje ali farmakomafija slobodno zarađuje...

Avatar bujica
bujica
16:31 30.07.2017.

Nema do koke!

DE
deda1234
17:08 26.07.2017.

pogotovo kozmeticki.... izvlaci osmjeg na lice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije