Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Kakva pogreška: Umjesto prijateljima, komentar o djevojci poslao – njoj!

krivo poslana poruka
08.06.2016.
u 08:54

Sve je krenulo kada se djevojka Laura javila Danu s nizom poruka u kojima ga ispituje zašto joj se ne javlja i je li mu već dosadila

Većini nas dogodilo se da na pogrešnu adresu pošaljemo poruku, a šteta se mjerila koliko je sadržaj te poruke bio škakljiv.

Takvo iskustvo doživio je i Britanac Dan O'Hara iz Worcestershirea koji je djevojci koju je nedavno upoznao poslao poruku koju je zapravo htio poslati svojim prijateljima.

Sve je počelo kada se djevojka Laura javila Danu s nizom poruka u kojima ga ispituje zašto joj se ne javlja i je li mu već dosadila. Dan je uslikao ekran kako bi to poslao prijateljima, a uz fotografiju je napisao i "Znao sam da je luda". I onda je shvatio da je to umjesto prijateljima poslao – Lauri.

Čim je vidio da je pogriješio, samo joj je napisao da će objasniti kasnije.

Dan je cijelu situaciju objavio na Twitteru gdje je njegova objava postala hit i "zaradila" tisuće lajkova. Mnogi su rekli da ih je nasmijao, a neki su podijelili i slična iskustva, piše Daily Mail.

Odgovarajući na pitanja tviteraša, Dan je objasnio da mu Laura nakon njegove poruke nije bila odmah odgovorila jer je bila na poslu. – Sad sjedim i pripremam se na ono što dolazi – rekao je.

– Djevojke, ja sam stvarno drag dečko. Ali sam i glup – napisao je Dan na Twitteru.

>> Zaljubili se preko interneta pa otkrili šokantnu tajnu o sebi

>> Dečka i grad uvjerila da nosi petorke, da nije trudna saznali tek na porodu

Komentara 6

DU
Deleted user
20:47 08.06.2016.

Nisam ni procitala, ali vec po naslovu vidim da bi se zbog ovakvih tekstova zaista vrijedilo pretplatiti na tiskano izdanje VL! Ocito novinari misle da su im citatelji prvoklasni .reteni.

ZG
zg223
11:27 09.06.2016.

moj zivot bi bio besmislen da ovo nisam procitao.hvala vam od srca

YU
yurkov
14:14 09.06.2016.

Zzzzz... Zzzzz zzzzz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije