Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Aleksandra Grdić kao model: Kako sačuvati frizuru kad skinete kapu?

Aleksandra Grdic i Alma
Foto: PR FOTO
1/10
08.01.2016.
u 10:40

- Kao frizerka često ističem kako je potrebno samo pet minuta da se frizura osvježi i kosi da ona ljepota koju ima nakon pranja, rekla je Krešimira Rovičćanec.

Nošenje kape, česte promijene temperature (od jako zagrijanih prostorija do hladnoće), ali i intenzivniji boravci u zatvorenim prostorima često ostavljaju trag na našoj kosi. Koliko je često perete? Kako bi kosa što dulje bila svježa, a vaša frizura lijepa i postojana brine se Batiste-jedinstveni proizvod za kosu koji je već pet godina dostupan na domaćem tržištu. 

U C&A shopu u Arena Centru održana je promocija Batiste šampona za suho pranje kose, a Batiste stilistica kose Krešimira Rovišćaneac održala je i  malu školu nanošenja ovog proizvoda na kosu. Kako nanositi Batiste, pokazala je na gustoj i dugoj kosi Aleksandre Grdić čineći je lijepom i svježom za samo pet minuta. 

- Kao frizerka često ističem kako je potrebno samo pet minuta da se frizura osvježi i kosi da ona ljepota koju ima nakon pranja. Batiste su super proizvodi za to, na bazi su rižinog praha, nanose se lako i brzo, a različite vrste se odlično uklapaju u različite tipove kose.  

Kako svi želimo imati super frizuru, moja bi preporuka bio Batiste XXL Volumen- rekla je Krešimira Rovičćanec. 

I Aleksandra Grdić, Ines Preindl i stilistica Alma Premerl Zoko nisu krile oduševljenje Batiste proizvodima. Manekenka svoje putno pakiranje uvijek ima pri ruci, voditeljica i vlasnica PR agrencije Ines godinama upravo ovim proizvodom osvježava svoju kratku firzuru, a Alma je otkrila kako nakon svakog modnog savjetovanja upravo Batiste pomaže u osvježavanju frizure koje je točka na 'I' svakog total looka.

>>Ovih 5 namirnica spriječit će da vam kosa postane sijeda

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
11:13 08.01.2016.

Ha kako ? Popijete malo ptičjeg mlijeka .E!? He he !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije