Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE ZNAJU NAJBOLJE

Kako ljubiti na holivudski način

03.12.2008.
u 14:16

Toliko privlačnih ljudi i toliko mogućnosti! Uz takvu ponudu zanosnih tijela i isuviše savršenih lica kako u Hollywoodu pronaći pravog partnera? Navodno, pridržavajući se kodeksa izlaženja čija pravila vrijede u gradu iluzija.

Robbie Williams tvrdi kako je uvjet za sexy cool stav u Los Angelesu ne nazvati dva dana od dana kada ste bili na sudaru s osobom koja vam se sviđa. Ali on ne prihvaća pravila izlaženja jer ih smatra glupima.

“Sve je to glupost. Da netko primjeni takva pravila na mene, ljubazno bih je odbio, ali mislim da više nikada ne bismo razgovarali” objasnio je Williams.

Matt Dillon pak vjeruje u povezanost između izvedbe na plesnom podiju i u krevetu, smatrajući da onaj koji zablista plešući sigurno neće zabušavati između plahti.

Jedan od prvih američkih supermodela Cheryl Tiegs prije desetak godina otkrila je knjigu “The Rules” u kojoj je spoznala nova pravila udvaranja.

“Većinu svojeg života uzvraćala sam pozive muškarcima. Tada sam naučila, ako vas muškarac želi, on je taj koji treba ponovno nazvati”, prosvjetljeno je objasnila.

Beyonce se na to pravilo nadovezala rekavši kako “vjeruje u kavalirstvo, te je muškarac taj koji mora platiti večeru”.

No, Hugh Grant kaže kako je igra slavnih u Hollywoodu prilično dosadna. “Kada si poznata osoba, izlasci su isuviše lagani. Čak su i dosadni”, kulerski je zaključio Grant.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije