Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti

Kako i koliko riskirati u igri zavođenja

flert
Photos.com
01.04.2010.
u 09:04

Pripazite na granice u alkoholu, porukama, pozivima...

Zavođenje je igra u kojoj valja poduzimati određene rizike. No kako i u kojoj mjeri riskirati?

Malim koracima do uspjeha
Ne poduzimajte velike korake koji sa sobom nose veliki rizik. Poduzmite niz malih koji nose mali rizik. Na primjer, pozovite muškarca na večeru ili ga usput zagrlite. Dat ćete mu do znanja što želite, a nećete otići predaleko.

Pripazite na mjeru
Ako vam je lakše izgovoriti nešto nakon čašice alkohola, dopustite si to. No, pripazite, ako popijete previše, možete požaliti i to iz različitih razloga. Možda ćete reći previše, možda to nećete reći ispravno...

Pazite koga zavodite
Nije jednostavno, istina, ali pripazite na znakove s druge strane. Ako se on ispravno odnosi prema vama, ako odgovara na vaše poruke i elektroničku poštu na vrijeme, to su dobri znakovi. Najgore je ako ignorira vaše geste. Dokle god reagira na vas, bilo kako, dobro je.

Pokažite mu što mislite uživo
Mobitele i emailove koristite samo kako biste ugovorili vrijeme sastanka, pozvali ga nekamo i slično. Svoju privrženost pokažite mu kad se vidite uživo. Ako nekom kažete u poruci ili elektroničkoj pošti da vam je privlačan ili seksi, to zvuči ozbiljnije nego kad to kažete usput, u razgovoru.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Jazuji
09:47 02.04.2010.

Nema tu puno filozofije, priroda se pobrinula da mi ne zajebemo i u tom segmentu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije