Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moćno i raskošno

Jutene vreće, tepisi i gobleni uz svilu? Tako to rade domaći Dolce&Gabbana

Twins
Foto: Jakov Baričić
1/12
13.01.2014.
u 11:48

Modnu priču o kraljeviću i prosjaku pričaju Damir Begović i Domagoj Štimac koji djeluju pod imenom TWINS.

Može li priča o kraljeviću i prosjaku biti modna priča? Može. I to kako!

Pričaju je Damir Begović i Domagoj Štimac koji djeluju pod imenom TWINS.

Modni blizanci tu su bajku dočarali izborom materijala. Jutene vreće, tepisi i gobleni suprotstavljeni su svili, a sve je lijepo zapakirano u modnu kampanju koja bojama i teksturama vrišti moćno i raskošno čemu je pridonijela i lokacija - zagrebačku Muzej za umjetnost u obrt.

Kolekcija podsjeća na proslavljenu kolekciju talijanskog dvojca Dolce i Gabbane za zimu 2012. a da su na dobrom putu potvrđuje i kraljica estrade Severina koja je već odijenula njihov "tepih".

Hrvatska publika TWINS-e je pak upoznala na 21. Schwarzkopf Cro – A – Porter-u gdje su predstavili uspješnu prvu kolekciju nazvanu Afrika koja im je donijela i nagradu Elle Style Awards u kategoriji najboljih mladih dizajnera 2013. godine. Sada nam predstavljaju veličanstvenu popratnu kampanju svoje druge kolekcije prikazane na 22. Schwarzkopf Cro – A – Porter-u.

U kampanji su se oslično snašle manekenke agencije Talia mode, a radi se o Željki Bartolić, Valentini Kuzmić, Diani Radan, Katarini Mamić i Dori Hrvoj.

Fotografiju potpisuje mladi i talentirani Jakov Baričić, dok se za make – up pobrinula Ivana Mlikota.

TWINS komade možete pronaći u butiku u Mesničkoj 2.

>>Ponovno šokira: Severina odjenula – tepih!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije