Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lak plijen

Jeste li znali? Muškarci vole pijane i glupave djevojke

alkohol
AFP photo
27.05.2012.
u 10:30

Djevojke koje su izgledale djetinjasto, pospano ili pijano smatrane su lakim plijenom, no samo kod seksa za jednu noć...

 

Djevojke koje izgledaju naivno ili se glupavo ponašaju, mnogo su lakši plijen za muškarce, otkrilo je jedno istraživanje. Takve su im djevojke puno privlačnije i smatraju da ih je lakše odvući u krevet, što je i predmet njihova interesa. Znanstvenici su pokušali potvrditi hipotezu da su muškarci programirani da žele seks i da će do njega najlakše doći tražeći ranjivost kod djevojaka.

Istraživači su na velikom broju studenata zaključili koja su to 88 znaka ranjivosti kod žena. Među njima su bili lizanje ili grickanje usana, pogled preko ramena, pospanost, opijenost, uska odjeća, punašnost, neinteligentnost, punkerski izgled te dodirivanje grudi. U drugom dijelu istraživanja grupi od 76 muških studenata pokazali su fotografije djevojaka koje su posjedovale znakove ranjivosti. Morali su ocijeniti njihovu atraktivnost, koliko lako ih se može iskoristiti, te jesu li materijal za kratku ili dugotrajnu vezu.

Istraživanje objavljeno u časopisu Evolution and Human Behavior pokazalo je da su djevojke koje su izgledale djetinjasto, pospano ili pijano smatrane lakim plijenom, no samo kod seksa za jednu noć. Interes za te djevojke naglo je pao kad je trebalo odgovoriti na pitanje o mogućnosti neke ozbiljnije veze s njima, prenosi Daily Mail.

- Procjena trenutne ranjivosti žene je ključna za aktivaciju psihološkog mehanizma povezanog sa seksualnim iskorištavanjem - stoji u zaključku istraživanja.

Komentara 1

VE
velikazmija
12:59 27.05.2012.

a kakva će biti neg pijana dok širi noge pijancima ---i drogiranima --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije