Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrto desetljeće je proljepšalo

Jennifer Aniston slavi 41. rođendan u Meksiku

jennifer aniston
07.02.2010.
u 16:08

Kada je napunila 40-u tvrdila je kako se time otvara nova stranica u njenom životu i tada je zaželjela do 41. postati mama. Kako se ta želja nije istvarila odlučila je napraviti ludu feštu u Meksiku za 41. rođendan

Kada je prije godinu dana slavila svoj 40. rođendan, glumica Jennifer Aniston rekla je kako se iznimno veseli četvrtom desetljeću života jer definitivno okreće novu stranicu života. No, u ovih godinu dana nije ispunila planove koje si je zacrtala, barem ne one iz privatnog života. Tada je očajnički zavapila kako mora zatrudnjeti prije svog 41. rođendana, ali ni taj san joj se nije ostvario. No nije se lijepa Jen dala po tuzi već je odlučila dobrim tulumom na suncem okupanim meksičkim plažama proslaviti 41. rođendan. Zabava je počela već u utorak kada se sa grupom prijatelja “usidrila” u jednu od elitnih vila u Los Cabosu, a vrhunac će imati u četvrtak na sam rođendan. Društavncu u kojem su Courteney Cox, njen suprug David Arquette te Sheryl Crow pridružit će se i glumac Gerard Butler, što će za Jen biti iznenađenje jer ne zna kako su ga njeni prijatelji pozvali da im se pridruži. Par se u posljednje vrijeme dosta druži, a na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatnog globusa neprestano su bili zajedno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije