Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'oduševljena'

Jelena Perčin isprobala je uređaj koji blokira rast dlake

Jelena Perčin
Foto: PR FOTO
1/2
19.11.2016.
u 14:39

Patentirana valna duljina od 475 nm uspješno se veže za krvni pigment hemoglobin, te dovodi do koagulacije u korijenu dlake.

U Centru ljepote “Manuela Šapro” predstavljen je IPL uređaj Adena, francuskog proizvođača Eurofeedback Beaute (EFB), a željno ga je isprobala i poznata hrvatska glumica Jelena Perčin.

"Oduševljena sam novim uređajem te mi je stvarno čast da sam ga među prvima isprobala. Uređaj Adena riješio je problem neželjenih dlačica i to u nekoliko tretmana, a vjerujem da će pomoći i ženama koje, poput mene, nisu bile sigurne što isprobati"; - rekla je Jelena Perčin.

Foto: PR FOTO

EFB na tržište dolazi s uređajem Adena koji pokazuje zavidnu efikasnost uklanjanja svijetlih, sijedih i crvenih neželjenih dlačica čak i na potamnjeloj koži. Svjetlost koju proizvodi Adena generira kontroliranu energiju koja se apsorbira u melanin dlake eliminirajući folikul dlake. Inovativna IPL tehnologija omogućuje jednaku snagu emitirane energije tijekom bljeska, kao i novi apsorpcijski filteri koji osiguravaju visoku učinkovitost i maksimalnu sigurnost tretmana za korisnike.

Ciklus rasta dlake zaustavljen je bez ikakvog rizika za kožu. Termoliza folikula dlake sprječava ponovni rast dlake. Patentirana valna duljina od 475 nm uspješno se veže za krvni pigment hemoglobin, te dovodi do koagulacije u korijenu dlake. Za eliminaciju dlačica predviđeno je u prosjeku od 4 do 8 tretmana, ovisno o rastu dlaka i zoni koja se tretira. Razmak između tretmana je između 4 i 8 tjedana, ovisno o tretiranoj zoni. Već nakon prvog tretmana uočava se znatno smanjenje rasta dlačica.

>>'Depilacija voskom odlično testira moj prag boli, a moj životni cilj nije brojanje prvih dlačica nakon što ih uklonim britvicom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije