Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Jednostavan način za čišćenje zagorenih lonaca bez ribanja i muke: 'Stvarno radi, ovo je stvarno pomoglo!'

shutterstock
05.03.2020.
u 10:52

Nakon ručka, najgore je dugotrajno ribanje posuđa, ali jedna majka otkrila je odličan trik.

Ništa ne može zagorčati obiteljski ručak poput zagorenog i prljavog posuđa koje poslije trebate ribati. Kada je riječ o pranju posuđa, zagoreni lonci najgori su za ribanje i čišćenje. Jedna majka otkrila je odličan trik kako bez muke i dugotrajnog ribanja oprati lonac.

Foto: Facebook/RTL

Majka je nekoliko trikova podijelila u Facebook grupi Mums Who Clean, ali jedan trik oduševio je korisnike grupe upravo zato što nije potrebno ribanje. Na svojoj objavi napisala je: "U lonac stavite tabletu za perilicu suđa i polijte vrućom vodom. Ostavite da se lonac namače tijekom noći i ujutro samo izlijte vodu, bez ribanja i muke."

Foto: Facebook/RTL

Korisnici grupe brzo su iskušali njen trik i oduševili se, a neke mame rekle su kako nije ni potrebno ostaviti lonac tijekom noći, već je nekoliko sati dovoljno. "Stvarno radi! Samo tabletu prelijte kipućom vodom, sve bez ribanja", glasio je jedan komentar. "Vau! Hvala mame, ovo je stvarno pomoglo. Više nikad neću ribati lonce", oduševljeno je rekla druga majka, prenosi mirror.co.uk.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj obavlja kućanske poslove svaki dan:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije