Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muški svijet

Jared Leto izokreće svijet naglavačke za Hugo Boss

boss (1)
Foto: Arhiva VL
1/4
08.09.2011.
u 11:01

Poznati glumac i glazbenik zaštitno je lice novog muškog mirisa Hugo Just Different

Američki pjevač, glumac i redatelj Jared Leto ušao je i u “mirisni biznis” kao zaštitno lice novog muškog parfema Hugo Just Different koji je stigao na hrvatsko tržište.

– Novo izdanje mirisnog klasika modne kuće Hugo Boss polazi od toga da se stvari mogu vidjeti i drukčije, iz novih perspektiva, tako da se ono poznato i uobičajeno izokreće naglavačke. Hugo nadahnjuje muškarce da uspiju kroz kreativnost, a upravo se na tome temelji cijela moja karijera – izjavio je 39-godišnji frontmen grupe 30 Second to Mars s kojom je nedavno nastupio na zagrebačkom Mars festivalu.

Za mirisnu kampanju Jared je odjenuo elegantno odijelo Hugo Boss, koje na prvi pogled asocira na poslovnu “uštogljenost”, no Jared je pokazao da ispod toga vrije neobuzdana energija i spontanost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije