Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg za vikend

Izgubite se u vikendu iz snova!

Pobjegnite na more s Večernjim listom!
Foto: VL
28.05.2018.
u 16:00

Večernji list vodi vas u Novi Vinodolski na osvježavajući odmor u Novi Spa Hotels & Resorts

Mnogi među nama smišljaju planove za vikend već u ponedjeljak kako bi se imali čemu veseliti tijekom radnog tjedna. Velik broj ljudi ovaj će članak pročitati za svojim radnim stolom, dok pokušavaju prebrojiti silan broj obveza koji ih čeka. Upravo zato Večernji list svojim čitateljima pomaže da pobjegnu iz radne rutine u vikend iz snova.

U utorak 29. svibnja u Večernjem listu potražite prvi od dva kupona nagradne igre i osvojite jedan od vikend-programa za dvoje u Novi Spa & Hotels Resort u Novom Vinodolskom.

Naravno, svatko ima drukčiju predodžbu vlastitog vikenda iz snova. Kako bi se našlo ponešto za svakoga, nagradni fond sastoji se od nekoliko različitih programa. Ako ste željni vikenda slatkog hedonizma, tu je paket Champagne vikend – kasni checkout se podrazumijeva. Možda želite iskoristiti produženi vikend u lipnju, za što je Novi Spa & Hotels resort pripremio poseban program, ili želite povesti obitelj na zajednički odmor u obiteljskom programu.

A za one koji maštaju o bijegu iz stvarnosti uz svoju ljubav, tu je i program za romantični vikend. Ponekad na odmoru samo želimo improvizirati i ne zamarati se planovima i programima, zato je jedna od nagrada i NOVISPA A’LA CARTE paket u kojem sami možete slagati svoje užitke i tretmane.

Ne propustite priliku za bijeg u vikend iz snova. U utorak 29. svibnja potražite prvi kupon i pobjegnite u Novi Vinodolski uz Večernji list.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije