Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Iva Jerković i Renata Sopek, kao i brojni Zagrepčani, oduševljene čarima palmina ulja

palmino ulje
Foto: Sara Dombre
1/14
PR
Autor
PR članak
29.08.2016.
u 11:41

Pobornici zdravog života imali su prilike naučiti sve o prednostima namirnice koja osvaja gastro svijet

Sunčani vikend, osim prelijepog vremena, Zagrebu je donio i jednu zanimljivu manifestaciju, koja je Arenu Centar nakratko pretvorila u pravu oazu gastronomskih užitaka. Mnogobrojni posjetitelji imali su prilike uživati u specijalitetima pripremljenim na palminu ulju, koje je za njih pripremala jedna od najboljih kuharica u Hrvatskoj i šefica kuhinje hotela Esplanade – Ana Grgić. Krekeri od kozica s kremom od avokada te mesa rakovica, proljetne rolice s povrćem, curry umakom, đumbirom i kozicama, kroketi od piletine i začinskog bilja, creme brulee od kokosa i manga, panna cotta od manga, salata od rižinih rezanaca, samo su neke od delicija uz pomoć kojih su predstavljene brojne prednosti palmina ulja.

Među brojnim znatiželjnicima koji su došli saznati nešto više o važnosti sve popularnije namirnice koja osvaja gastrosvijet, našle su se i pobornice zdravog života i vježbanja Renata Sopek i Iva Jerković, koje su se oduševile bogatim okusima jela spravljenih na palminu ulju, koje sadrži obilje vitamina A i E, antioksidanse i nutrijente. Svaka kuharica zasigurno će znati cijeniti beneficije koje pruža priprema jela na ovoj egzotičnoj namirnici koja će, nesumnjivo, uskoro postati dio svakog kućanstva.

Nakon uživanja u finim specijalitetima, zabavu za one najmlađe pripremili su mađioničari i klaunovi, koji su kroz smijeh i magiju uljepšali cjelodnevno događanje pod pokroviteljstvom tvrtke Malaysian Palm Oil Council.

Želite prijaviti greške?