Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Internetska stranica za razotkrivanje lažljivih ljubavnika

Stranica Loveratsinc.co.uk otvorena je za "postove" od ovog mjeseca. Učlanjenje je besplatno, ali svi koji žele razotkriti "ljubavnog štakora" moraju platiti 1,50 funti za svoju priču.
20. siječnja 2010. u 10:10 1 komentara 13 prikaza
prevara
Foto: Photos.com

Menadžerica Sally Cornock pokrenula je novi internetski portal Loveratsinc.co.uk gdje svi koji to požele, neovisno o spolu, mogu razotkriti svoje ljubavnike koji su ih prevarili ili im lagali.

Četrdesetdvogodišnja je Sally na ideju došla nakon što je njezina ljubavna veza, koja je i počela na internetu, loše završila. Ona i Tony viđali su se tri mjeseca kada je jedan dan ostavio kod nje mobitel, netom nakon što su se vratili s prvog zajedničkog odmora. Kako je on uvijek mobitel držao izvan njezina dosega, Sally nije odoljela pogledati mu poruke, a to je, naravno, završilo otkrivanjem dogovora i očijukanja s drugim ženama. Pročitavši poruke, uvidjela je da se Tony viđa sa 53 druge žene. Potom je nazvala svaku od tih žena i objasnila im da ih Tony, baš kao i nju, zavlači i vara. Obrisala je sve brojeve iz mobitela i na kraju ga bacila kroz prozor.

Umjesto samosažalijevanja, Sally je odlučila da je najbolje rješenje otvoriti internetsku stranicu na kojoj bi se ljudi mogli psihički olakšati i ujedno upozoriti druge koji bi se njihovim bivšima mogli naći na putu.

- Kad gledam unazad, ne mogu prebrojiti koliko sam lažljivih muškaraca upoznala. Jedan je tako tvrdio da je biznismen da bi se na kraju ispostavilo da je prevarant bez krova nad glavom i da živi naizmjence kod tri žene - izjadala se Sally Cornock Sunu.

Stranica Loveratsinc.co.uk otvorena je za "postove" od ovog mjeseca.  Učlanjenje je besplatno, ali svi koji žele razotkriti "ljubavnog štakora" moraju platiti 1,50 funti za svoju priču. Uskoro će biti lansirana i tražilica gdje će se moći pretražiti "obilježene" osobe.

PROBLEM S ISPORUKOM
Nastavlja se rat oko cjepiva: EU dala ultimatum AstraZeneci, ključnu ulogu ima Hrvatica
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje
  • jankoprekobrda:

    Stvarno interesantno muski su uvijek ti koji su nevijerni, no pitanje je sa kim su to muski nevijerni. Ovo je cista feministicka glupost