Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ignorira kritike

Ima struk od 39 centimetara i spava u korzetu zbog figure: ‘Želim imati najmanji struk na svijetu!'

Instagram/@smallestwais
18.04.2023.
u 12:30

Korzet nosi 16 do 20 sati dnevno, a treba izgubiti još samo pola centimetra da se izjednači s trenutnim Guinnessovim svjetskim rekordom

Sarah Vaeth (46) iz Portlanda u Oregonu ima želju imati najmanji struk, a kaže kako čak i spava s korzetom.Trenutno je u struku široka 39.37 centimetara, nakon devet godina treniranja svog tijela. Treba izgubiti još samo pola centimetra da se izjednači s trenutnim Guinnessovim svjetskim rekordom, piše The Sun.

Sarah kaže da to neće biti lako, a korzet već nosi do 20 sati dnevno i ne želi raditi ništa ekstremno. "Nosim ga 16 do 20 sati dnevno i čak i spavam u njemu. Sam mali struk zapravo je samo estetski izbor. To je privlačenje pažnje, pa ako netko želi privući pozornost, to će i učiniti. Većinu vremena odijevam se tako da prikrijem svoju siluetu. Odijevam se samo na način da se vidi struk s korzetom kada sam na spoju s mužem ili idem na nastup s prijateljima. Doista dobivam neke poglede sa strane i neka pitanja", rekla je Sarah.

Sarah također inzistira na tome da i druge žene trebaju nositi korzete. Ona dodaje: “Dobro napravljen steznik može podupirati dobro držanje, ublažiti bolove u leđima i može smanjiti tjeskobu kod nekih ljudi koji dobro reagiraju na osjećaj blage kompresije."

Tvrdi da je prošlo zaista dosta vremena otkako je nosila korzet koji joj je bio neugodan i koji ju je bolio, te se sada osjeća sjajno i nema nikakvih problema s nošenjem korzeta. "Djelomično je to zato što nosim bolje steznike nego prije, a djelomično zato što sam naučila da nema smisla zatezati steznik nakon točke nelagode", zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Vaeth (@smallestwaist)

Svoju ljubav Sarah je pretvorila i u posao pa je tako otvorila svoju trgovinu u kojoj prodaje razne raskošne korzete, a sudeći po broju pratitelja na Instagram stranici, poprilično joj dobro ide. Na ružne komentare i kritike ne odgovara, te se koncentrira samo na komplimente koji ju, kako kaže, motiviraju da ostvari svoj cilj. 

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije