Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni su

I to je moguće: Muškarac koji je bio žena, trudan sa ženom koja je bila muškarac

Instagram/Danna Sultana
28.05.2020.
u 09:30

Danna i Esteban oboje su transrodne osobe, ali su zadržali spolne organe, pa je beba začeta potpuno prirodnim putem.

Danna Sultana transrodna je manekenka - rodila se kao muškarac, ali se identificira kao žena. Njezin partner je Esteban Landrau koji je također transrodna osoba - rodio se kao žena. 

Oboje su zadržali spolne i reproduktivne organe s kojima su se rodili, pa je tako trudnoću 'preuzeo' Esteban - sada je u 8. mjesecu. Začeli su prirodnim putem.

Danna redovito dijeli trenutke iz privatnog života na svom Instagram profilu gdje je prati 220.000 ljudi. Ona ima za poručiti samo jedno: "Ljubav je ljubav!"

Foto: Instagram/Danna Sultana

Pogledajte video:

Budući roditelji jedva čekaju dan kad će im se obitelj povećati za jednog člana - dječaka kojeg su odlučili nazvati Ariel. 

U moru pratitelja na društvenim mrežama, ovaj par nailazi na pozitivne komentare korisnika koji tvrde da oni pružaju nadu transrodnim osobama. 

Foto: Instagram/Danna Sultana

Komentara 7

Avatar majkuvam
majkuvam
10:03 28.05.2020.

Bolestan svijet.

KA
Kalimero4
10:23 28.05.2020.

Svijet ide svome kraju i postojanju.

TU
tulipani
10:04 28.05.2020.

od biskupije iz austrije koja je vlasnik i popa koji je urednik ovih novina ništa drugo i nismo očekivali.još će napisati, u drvenom šporetu koje je zadržalo metalne dijelove gori vatra.to bi bio pandan ovoj vijesti.e moja crkvo kuda ideš...........nekadada su crkvene institucije bile generator znanosti,napretka a danas zaglupljivanja.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije