Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gablec, brunch, marenda

Hit u trgovinama koje tjedno posjeti više od 250 milijuna kupaca

Odabrani Zvijezdini proizvodi od rujna su dostupni kupcima američkog Walmarta, najvećeg svjetskog trgovačkog lanca koji broji 11 tisuća trgovina u 27 država, a posluje i online u 10 država
10. listopada 2018. u 16:16 1 komentara 820 prikaza
Zvijezda majoneza

Od rujna ove godine Zvijezdini proizvodi dostupni su kupcima američkog Walmarta, najvećeg svjetskog trgovačkog lanca koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca u više od 11 tisuća trgovina u 27 država. Online kupnja dostupna je u 10 država, a lanac bilježi godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara.

Podravka/Marin Pucar Dogovor uprave i sindikata U Podravci prosječno povećanje plaća od 330 do 1000 kuna

Odabrani proizvodi, Zvijezda delikates majoneza, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolni margarini kupcima su dostupni i u fizičkim prodavaonicama i online, a najveći je hit među potrošačima upravo Zvijezda delikates majoneza.

"Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police“, istaknuo Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde.

veliki potencijal za suradnju Hrvatska i Kina u 'plodonosnom političkom odnosu'

Uz majonezu, potrošači su odlično prihvatili i Zvijezdini margarini te namaz Margo koji se, za razliku od američkih margarina, u Zvijezdi proizvode bez hidrogeniranih masti.

Zvijezda je danas prisutna na 23 različita tržišta i bilježi rast izvoznog tržišta od 20 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a ovaj rast inozemne prodaje u skladu je s pojačanom izvoznom orijentacijom kompanije čiji su poslovni planovi, kao i do sada, usmjereni na jačanje konkurentnosti na domaćem te širenju poslovnih aktivnosti na izvoznim tržištima. Zvijezdini planovi za naredno razdoblje su nastaviti s poslovnom strategijom fokusiranom na rast inozemne prodaje i iskoracima na nova izvozna tržišta.

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale