Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hervis: 4.studenog - otvorenje najmodernije trgovine u City Centeru one East Zagreb

Hervis
03.11.2021.
u 15:53

Središte trgovine je INFO točka, koja nudi niz inovativnih usluga. Jedna od glavnih je 3D analiza stopala

U renoviranoj i najmodernijoj trgovini Hervis na skoro 1200 m2 u zimskom ćete razdoblju pronaći posebno bogatu ponudu zimskih sportova, fitness opreme kao i trčanja, planinarenja, dvoranskih sportova... Od velikog izbora skija, kaciga i štitnika, skijaških naočala, do kompetentnih savjeta prilikom kupnje pancerica.

INFO točka – centar trgovine

Središte trgovine je INFO točka, koja nudi niz inovativnih usluga. Jedna od glavnih je 3D analiza stopala. Uz pomoć 3D analize stopala svatko će pronaći obuću koja savršeno pristaje stopalu! Zatim je tu usluga individualnog podešavanja pancerica, tzv. Boot fitting, gdje će se uz pomoć posebne peći pancerice individualno prilagoditi anatomiji svačijeg stopala. Na INFO točki mogu se i besplatno preuzeti artikli koji su naručeni na www.hervis.hr.

„Ova sveobuhvatna renovacija prati naš novi koncept dizajna trgovine u čijem su središtu sportski svjetovi i INFO točka, na kojoj kupcima nudimo brojne inovativne i personalizirane stručne usluge. INFO točka je fokusirana na kupca i koncipirana u duhu filozofije "customer first", a koju nastojimo slijediti. Renovaciju nismo započeli samo u građevinskom smislu, već smo nadogradili i ponudu, tako da ćemo od sada biti još kompetentniji. Novi koncept ove poslovnice tek je prva u nizu renovacija koje planiramo u cijeloj zemlji”, kaže Aleš Černe, direktor poduzeća Hervis Hrvatska i Slovenija.

Stručnost na području biciklizma

Posebnost trgovine je i novi servis za bicikle. Osim sigurnosnih provjera, ovdje se nudi i montaža bicikla prilikom kupnje, pri čemu uzimaju u obzir želje kupaca. Sve to za maksimalnu sigurnost i užitak u vožnji.

Trgovinu vodi Ivan Krčelić: „Sa svojim timom ponosni smo što od sada možemo savjetovati kupce u tako modernom okruženju. Sve nove usluge samo će doprinijeti tome da iskustvo kupnje bude nezaboravno. Stoga vas ljubazno pozivamo da nas posjetite i uvjerite se u ovu vrhunsku ponudu koju ćemo stalno nadograđivati!“

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije