Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
V Magazin donosi

Heidi Klum zna što je dobar stil - ukradite joj ga!

Heidi1
Foto: Rex/Guliver
1/3
11.02.2011.
u 15:38

Njemački supermodel godinama je u vrhu modelinga, sve što dotakne pretvara u zlato. Posve je jasno zašto obožavamo njezin stil...

Prekrasan supermodel s dovoljno žara za stvaranje vlastitog carstva, Heidi Klum doista je zlatna žila modnog svijeta.

Savršen omjer visoke mode i reality televizije učinio je od nje jednu od najomiljenijih celebrityja, a brak s pjevačem Sealom, s kojim ima troje djece, jedan je od najstabilnijih (a naizgled i najiskrenijih) na sceni.

Rođena u Njemačkoj, Klum je počela karijeru kao tinejdžerica kada je iz hira poslala svoje fotografije manekenskoj agenciji. Idućih nekoliko godina provela je radeći diljem Europe, no konačnu slavu pronašla je u Sjedinjenim Državama, gdje je snimila naslovnicu za legendarni Sports Illustrated 1998. Uskoro je postala najpoznatiji model Victoria’s Secreta, te je titulu anđela držala punih 13 godina, sve do listopada 2010., kada je svoju odluku da prepusti krila mlađoj kolegici kratko prokomentirala: “Sve dobre stvari moraju doći kraju. Uvijek ću voljeti Victoriju i nikada neću odati njezinu tajnu. Bilo je sjajno!”.

A upravo je na spektakularnoj reviji tog brenda Heidi Klum pokazala svoju (jednako spektakularnu) postporođajnu liniju samo šest tjedana nakon što je na svijet donijela kćer Lou Sulolu. Čini se kako se 37-godišnja zvijezda u posljednjih par mjeseci odlučila u potpunosti smiriti i posvetiti obitelji – službeno je uzela suprugovo prezime, te je sada Heidi Samuel, a njezina kći Leni koju ima s Flavijem Briatoreom od rođenja Seala zove ocem.

Heidin doprinos modnom svijetu rasprostire se od kreiranja Birkenstock sandala do kolekcije odjeće za trudnice i dva parfema s njezinim imenom, a u zabavnoj industriji nema gdje se nije okušala – bila je voditeljica i producentica američkog Project Runwaya, glumila je u serijama Kako sam upoznao vašu majku i Seks i grad, u nekolicini filmova, snimila je duet sa suprugom koji je izišao na njegovom posljednjem albumu i pojavila se u nekoliko videoigrica te glazbenih spotova. Danas brend sama po sebi, Heidi Klum radi upravo ono što želi – druži se s djecom, ide na romantične večere sa suprugom, zaštitno je lice velikih svjetskih kompanija i izgleda fantastično!   

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
19:16 11.02.2011.

I ova se baba malo olinjala. Nema vise svjezine, djeluje nekako kiselo i bljutavo. Vratite nam nasu Pisekicu.

KO
koza2
18:49 11.02.2011.

Znam i ja što je dobar stil,ali fali mi \"kikirikija\". U međuvremenu jedem obični kikiriki i nadam se....

Avatar Chicha
Chicha
18:10 11.02.2011.

Jos vise je krasi sto ima istancan ukus za odabir muskaraca!?@##

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije