Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vitaminima protiv zime

Glumac Bojan Navojec na Kvatriću je našao sve za fini ručak

Bojan Navojec
Anto Magzan/Pixsell
18.02.2010.
u 16:44

Navojec je kod svoje kumice na placu kupio domaći lički krumpir i odlučio je napraviti složenac s kobasicom i sirom, a opskrbio se i vitaminima.

Uvijek nasmiješeni glumac Bojan Navojec ni za jutarnje kupnje namirnica na zagrebačkoj tržnici Kvatrić s lica ne skida svoj zaštitni znak. A kako i bi kada se nakon dugih tjedana mraka jučer napokon pokazalo zubato sunce i Bojana potaknulo da skuha fini objed.

Kod svoje kumice kupio je domaćega ličkog krumpira i odlučio pripraviti složenac s kobasicama i sirom, po mogućnosti onim porijeklom iz Bjelovara da ga podsjeti na okus djetinjstva iz rodnoga grada.

Kako zima još grize, mislio je i na vitamine. Od jabuka, naranača i limuna napravit će sok koji će ponuditi i bratu Goranu Navojcu i njegovoj trudnoj supruzi Larisi Lipovac ako kojim slučajem navrate u popodnevnim satima.

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:17 18.02.2010.

Sad će moći skuhati pravu čorbu i ražnjiće bez luka!!!

OB
-obrisani-
19:23 18.02.2010.

Kakav clanak zaista za smijeh\"Mene boli k.........c za Bojanom i sve sta je on nasao na Kvatricu? Mene zanima u kojem konteneru cu naci nesto za veceru,on ima pa nek kupuje Ja nemam pa moram da se nadem na drugi nacin!!!! Sva je sreca sto u gradu ima onih malobogatih,ili to rade namjerno da mi uvijek nesto u konteneru pronademo!!!!!Pomoc gradskoj cistoci!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije