Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Glumac Bojan Navojec na Kvatriću je našao sve za fini ručak

Navojec je kod svoje kumice na placu kupio domaći lički krumpir i odlučio je napraviti složenac s kobasicom i sirom, a opskrbio se i vitaminima.
18. veljače 2010. u 16:44 2 komentara 7 prikaza
Bojan Navojec
Foto: Anto Magzan/Pixsell

Uvijek nasmiješeni glumac Bojan Navojec ni za jutarnje kupnje namirnica na zagrebačkoj tržnici Kvatrić s lica ne skida svoj zaštitni znak. A kako i bi kada se nakon dugih tjedana mraka jučer napokon pokazalo zubato sunce i Bojana potaknulo da skuha fini objed.

Kod svoje kumice kupio je domaćega ličkog krumpira i odlučio pripraviti složenac s kobasicama i sirom, po mogućnosti onim porijeklom iz Bjelovara da ga podsjeti na okus djetinjstva iz rodnoga grada.

Kako zima još grize, mislio je i na vitamine. Od jabuka, naranača i limuna napravit će sok koji će ponuditi i bratu Goranu Navojcu i njegovoj trudnoj supruzi Larisi Lipovac ako kojim slučajem navrate u popodnevnim satima.

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Sad će moći skuhati pravu čorbu i ražnjiće bez luka!!!

  • -obrisani-:

    Kakav clanak zaista za smijeh\"Mene boli k.........c za Bojanom i sve sta je on nasao na Kvatricu? Mene zanima u kojem konteneru cu naci nesto za veceru,on ima pa nek kupuje Ja nemam pa moram da se nadem na drugi ... prikaži još! nacin!!!! Sva je sreca sto u gradu ima onih malobogatih,ili to rade namjerno da mi uvijek nesto u konteneru pronademo!!!!!Pomoc gradskoj cistoci!!!!!