Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Frizerka otkrila: Ovo je greška koju svi rade kod šamponiranja, a oštećuje kosu!

shutterstock
04.11.2022.
u 07:00

Ne znaju svi da kada se tuširate treba koristiti šampon dva puta, a ne jednom.

Pranje kose je stvar koju će većina ljudi sigurno svladati dok su bili djeca, ali jedna frizerka sada tvrdi da većina nas to radi pogrešno, kako prenosi Mirror.

Twitter korisnica @Felicityynicole podijelila je kako biste doista trebali koristiti šampon, a objava je brzo postala viralna jer su mnogi korisnici otkrili da su poslušali njezin savjet i da im je kosa već bolje.

Frizerka Felicity rekla je da je primijetila da ne znaju svi da kada se tuširate treba koristiti šampon dva puta, a ne jednom.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

"Prvi put će kosu očistiti od svih naslaga ulja i proizvoda, tako da kad to učinite drugi put, šampon zapravo može učiniti ono za što je namijenjen. Također, šampon nanosite samo na vlasište, a kada isperete proći će kroz sredinu i vrhove. Zatim nanesite regenerator samo na sredinu i vrhove kose, a prstima ili češljem raščešljajte kosu dok je regenerator na njoj. I na kraju zapamtite da kosu perete samo 2-3 puta tjedno jer previše pranja može uzrokovati nakupljanje i oštećenje kose”, objasnila je.

Činilo se da njezin trik ima trenutne rezultate za neke ljude, jer je jedna korisnica odgovorila na objavu i rekao: "Kosa mi je sada stvarno bolja! Ne mogu vjerovati kakvu je to razliku napravilo, ili da imam 26 godina i da sam konačno naučila kako pravilno prati kosu.”

"Ovako bismo trebali prati lice! Prvo pranje uklanja šminku/ulje/kremu za sunčanje, a drugo pranje zapravo čisti vašu kožu”,  savjetovala je druga korisnica.

Uklonite kamenac s glačala uz pomoć jednog iznenađujućeg sastojka: Bit će kao novo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije