Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
friški na tržištu

Flixbus lansirao aplikaciju za lakše putovanje

flixbus
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
18.08.2016.
u 13:35

Iz tvrtke su predstavili novu besplatnu mobilnu aplikaciju koja se može preuzeti na 16 europskih jezika, a dostupna je i na hrvatskom jeziku te pruža mnogobrojne prednosti, uštedu te jednostavnost u planiranju putovanja

Pod motom ˝Putuj zeleno i pametno˝, autobusni operater FlixBus, koji je prije samo dva mjeseca ušao na hrvatsko tržište te u kratkom vremenu zelenu mrežu proširio diljem države i prednostima za putnike podigao standard u industriji, nastavlja s tehnološkim novitetima kojima želi olakšati cijeli tijek putovanja putniku, ali i vozačima te pozitivno utjecati na okoliš.

Iz tvrtke su predstavili novu besplatnu mobilnu aplikaciju koja se može preuzeti na 16 europskih jezika, a dostupna je i na hrvatskom, te pruža mnogobrojne prednosti, uštedu te jednostavnost u planiranju putovanja.

– Lansiranjem mobilne aplikacije i na hrvatskom jeziku, zapravo stvaramo novu skupinu putnika, generaciju putnika koja želi svoje putovanje isplanirati upravo sa svog pametnog telefona te uštedjeti na dijelu svog putovanja. Smatramo da pružanjem ove tehnološke usluge na hrvatskom jeziku postižemo novu razinu povjerenja te privlačimo putnika koji će dugoročno biti dio naše zelene mreže – izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja.

>>Niskobudžetni Flixbus kreće s izravnim linijama iz Slavonije za Njemačku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije