Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hidratacija

Evo kako odabrati odgovarajući losion za tijelo

losion za tijelo
Foto: Shutterstock
30.03.2014.
u 18:00

Stručnjaci savjetuju da se hidratantni losion nanosi dva puta dnevno.

Vaš losion hidratizira kožu samo nekoliko sati.

Potreban vam je stvarno moćan preparat da bi osigurali dugotrajnije rješenje. Najlakši način da odaberete pravi losion za tijelo jeste da zatvorenu bočicu prevrnete naopako.

Suha, perutava koža zahtijeva formulu koja je gusta kao kečap.

Žene normalne kože se mogu izboriti s njenom suhoćom koristeći malo “lakše” losione. Bez obzira na tip kože, preporučujemo vam preparate koji sadrže tvari kao kao što su glicerin, hijaluronska kiselina ili urea (vežu molekule vode za ćelije kože), i sastojke kao što su petrolej, shea maslac ili neka druga ulja (zadržavaju molekule vode ispod površine kože).

Neke od najnovijih formula sadrže veću koncentraciju okluziva, zbog čega mogu sačuvati kožu hidratiziranom 24 sata. Ipak, stručnjaci savjetuju da se hidratantni losion nanosi dva puta dnevno.

>>Koža vam je suha? Evo zašto morate paziti na hidrataciju

>>Tuširanje je mačji kašalj? Pet stvari koje vjerojatno radite krivo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije