Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chanel u Kini

Duh Coco oživio na Narodnom trgu u Šangaju

moda (1)
Reuters/Pixsell
03.02.2011.
u 15:30

Izložbu prate i kamelije, zaštitni znak Chanel branda, te divovski katalog “Kultura Chanel” na 400 stranica

Chanel je odavno osvojio Kinu, no dah Chanela ovih se dana proširio Šangajem kako bi u novom globaliziranom kineskom društvu građanima približio i pomogao bolje razumjeti ovu robnu marku i povijesni put njena nastanka.

Sve to organizirano je na edukativnoj izložbi “Kultura Chanel”. Izložba na Narodnom trgu u Šangaju otvara se pričom koju kazuje Karl Lagerfeld oživljavajući život Gabrielle Chanel i njeno djetinjstvo koje je provela u sirotištu u Aubazineu, Corrèze (Francuska).

Elementi samostanske arhitekture i časne sestre postali su i ostali inspiriracija za Coco Chanel i njezin budući dizajnerski stil. Izložbu je kustos Jean-Louis Froment zamislio s brojnim i pleksiglas pločama izrađenim u Francuskoj i dostavljenim u Kinu. Svaki je vijak zaštićen plastičnim elementom s logom. Izložbu prate i kamelije, zaštitni znak Chanel branda, te divovski katalog “Kultura Chanel” na 400 stranica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije