Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije tipično

'Doselio sam se kod djevojke i zaljubio u njezinu majku... Trebam li s njom započeti vezu?'

shutterstock
06.09.2020.
u 21:08

Shvatio je da više ne osjeća ništa prema svojoj djevojci, već prema njezinoj majci.

- Zaljubljujem se u mamu svoje djevojke. Znam da to zvuči pogrešno, ali čini mi se da je jedino ispravno. Doselio sam se kod djevojke i njezinih roditelja radi karantene. Oboje imamo 25, a njezina mama 50. Njezin otac ima 55 godina. U početku je sve bilo dobro, ali je moja djevojka počela piti svaku večer. Brzo sam shvatio da to radi i njezin otac, a pritom postanu nasilni. Razgovarao sam s njezinom majkom i krenuo je tješiti, no u cijeloj situaciji, u nju sam se i zaljubio. Trebam li ostati s nasilnom djevojkom ili ljubav, pak, potražiti s njezinom majkom?, pitao je jedan muškarac stručnjakinju Deidre, prenosi The Sun.

- Nijedno nije u redu. Mama vaše djevojke dvostruko je starija od vas. Jeste li o svemu dobro razmislili? U taj dom ste došli da budete s djevojkom. Ako je vaša veza gotova, iselite se. Nije dobra ideja zbližavati se sa suprugom drugog muškarca, pogotovo dok živite pod njihovim krovom. Bolje istražite kako riješiti problem alkoholizma i predložite mami svoje djevojke da zajedno riješite njihov problem, odgovorila mu je Deidre. 

Zbog koronavirusa jedemo manje čokolade i više kupujemo domaće kekse i vafle:

Komentara 4

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
23:39 06.09.2020.

Gde god gurnes ulazi..Baka je nesto delikatno,pikantno...Djevojku ostavi susedu...

SJ
Samo ja
10:32 07.09.2020.

Obrisa mi Tina komentar... Uh što ne može podnijeti kritiku auuu

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
02:55 07.09.2020.

Uf 50, piletina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije