Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Doselio sam se kod djevojke i zaljubio u njezinu majku... Trebam li s njom započeti vezu?'

Shvatio je da više ne osjeća ništa prema svojoj djevojci, već prema njezinoj majci.
06. rujna 2020. u 21:08 4 komentara 7321 prikaza
Foto: shutterstock

- Zaljubljujem se u mamu svoje djevojke. Znam da to zvuči pogrešno, ali čini mi se da je jedino ispravno. Doselio sam se kod djevojke i njezinih roditelja radi karantene. Oboje imamo 25, a njezina mama 50. Njezin otac ima 55 godina. U početku je sve bilo dobro, ali je moja djevojka počela piti svaku večer. Brzo sam shvatio da to radi i njezin otac, a pritom postanu nasilni. Razgovarao sam s njezinom majkom i krenuo je tješiti, no u cijeloj situaciji, u nju sam se i zaljubio. Trebam li ostati s nasilnom djevojkom ili ljubav, pak, potražiti s njezinom majkom?, pitao je jedan muškarac stručnjakinju Deidre, prenosi The Sun.

- Nijedno nije u redu. Mama vaše djevojke dvostruko je starija od vas. Jeste li o svemu dobro razmislili? U taj dom ste došli da budete s djevojkom. Ako je vaša veza gotova, iselite se. Nije dobra ideja zbližavati se sa suprugom drugog muškarca, pogotovo dok živite pod njihovim krovom. Bolje istražite kako riješiti problem alkoholizma i predložite mami svoje djevojke da zajedno riješite njihov problem, odgovorila mu je Deidre. 

Zbog koronavirusa jedemo manje čokolade i više kupujemo domaće kekse i vafle:

Nije očekivala ovo 'Seksam se sa šefom, ali žalim za kolegom s kojim sam prije imala aferu' Povezano s realnošću Sanjali ste svađu s partnerom ili možda odlično seksualno iskustvo? Evo što ti snovi znače za vaš odnos Povratak u školske klupe Vodič kroz školski pribor: Što vam je potrebno i gdje nabaviti sve za početak školske godine Kvartovo Kvartovo Novi Zagreb postaje partijanerska destinacija: Zaboravite na centar grada, ludilo kreće u Zapruđu
Kaleigh Hendershot
sve se promijenilo
Gdje je danas Amerikanka koja se udala i preselila u Hrvatsku, o čemu je snimala brojne videe?
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
 • Avatar biga22
  biga22:

  Gde god gurnes ulazi..Baka je nesto delikatno,pikantno...Djevojku ostavi susedu...

 • HRBHB:

  Obrisa mi Tina komentar... Uh što ne može podnijeti kritiku auuu

 • Avatar Gospodin Maminjo
  Gospodin Maminjo:

  Uf 50, piletina