Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodice

Domaći ugođaj i miris roštilja

restoran
VL
04.08.2011.
u 12:00

U konobu "Kod barbe" privukao me ugođaj s terase - prava domaća atmosfera.

Gastronomska je ponuda u Vodicama izvrsna. Na tako malom prostoru zaista imate bezbroj restorana po svačijem ukusu. Ovaj put za izbor restorana nije bio važan istaknuti jelovnik ili određeno jelo koje sam želio te večeri jesti nego atmosfera koju sam mogao osjetiti na terasama restorana prolazeći ulicama.

Tako me u konobu "Kod barbe" privukao ugođaj s terase – prava domaća atmosfera, miris roštilja koji pripremaju naočigled gostiju i zaista domaćinski pristup konobara.

Kušao sam punjeni odrezak, malo bolje pečen, s prilogom od svježeg kupusa. Nešto neobično, ali iznimno dobro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije