Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi fit

Do ljeta u formi: Znate li koji je jednostavan recept za rezultate bez odricanja?

Budi fit
shutterstock
16.05.2023.
u 12:00

Jednostavne i zdrave recepte te trening Aktivne Hrvatske za borbu s nezadovoljstvom i viškom kilograma potražite u prilogu Budi fit u četvrtak 18. svibnja u Večernjem listu.

Ljeto i godišnji odmor sve su bliže, a iako možda još niste krenuli s pripremama za mnogima omiljeno godišnje doba, još nije kasno. Donosimo vam zdrave recepte i savjete kako promijeniti životne navike. Ne nudimo dijetu, nudimo vam alternativne, zdravije i nutritivno bogatije izbore uz koje ćete lako, bez odricanja, izgubiti pokoji kilogram i, što je još važnije, osjećati se zadovoljnije u svojoj koži.

Kako biste zdravo i učinkovito izgubili višak kilograma, dovoljno je smanjiti dnevni unos za 500 kalorija, a lako ćete se riješiti umora, nadutosti i viška vode u tijelu. Pridodate li tome i neku fizičku aktivnost poput šetnje u prirodi, grupnih treninga, plivanja i vježbanja u teretani, rezultati će zasigurno biti vidljivi, važno je samo da odaberete aktivnost koja vam najviše odgovara. A osim fizičke aktivnosti, bitan je i izbor namirnica, stoga vam donosimo 5 savjeta za kupnju kako biste kod kuće uvijek imali dobar izbor.

Jednostavne i zdrave recepte te trening Aktivne Hrvatske za borbu s nezadovoljstvom i viškom kilograma potražite u prilogu Budi fit u četvrtak 18. svibnja u Večernjem listu. Postupno mijenjajte životne navike prema jednostavnom receptu koji ne zahtijeva odricanje – jedite sve, ali u manjim količinama, i više se krećite!

PROTEINSKI KRUH S TIKVICAMA

Težina pripreme: 2/5

Sastojci:
250 g zobenog brašna
12 g praška za pecivo
1 žličica soli
3 jaja
250 g svježeg sira
250 g naribanih tikvica
3 žlice maslinova ulja
svježi vlasac
sjemenke sezama i lana za posipanje

Priprema:
U posudu stavite sve sastojke i dobro ih promiješajte. Smjesu prebacite u kalup za kruh obložen papirom za pečenje, pospite sjemenkama sezama i lana pa pecite na 180 stupnjeva oko 45 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije