Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što bi ste vi napravili?

DNK test mu je uništio 18-godišnji brak: 'Ne mogu ni pogledati svoju ženu'

28.04.2023.
u 21:44

Shrvani otac kaže da mu se svijet okrenuo naglavačke nakon što je DNA test uništio sve što je znao o njegovoj obitelji te se sada bori krenuti dalje nakon izdaje.

Jedan je muškarac prizna da su on i njegova supruga prošli kroz teško razdoblje u brali i on sada ne zna kako dalje nakon što je saznao da njegovi blizanci nisu njegova biološka djeca. Shrvani je otac sa svojom suprugom Kelly bio 20 godina, od čega 18 godina u braku, i kaže da ne može zamisliti svoj život bez nje. Par se upoznao i zaljubio nakon završetka studija, a ubrzo su odlučili i pokrenuti zajednički posao, prenosi Mirror.

Godinu dana nakon što su pokrenuli svoju tvrtku, odlučili su se vjenčati, ali nakon dva mjeseca braka imali su ogromnu svađu oko smjera u kojem će njihov posao ići. Muškarac je tada odlučio napustiti njihov dom i razmisliti o svemu. Nakon dva tjedna, Kelly je odlučila razgovarati s njim te su uspjeli postići kompromis i na kraju se pomiriti. Otprilike u to vrijeme zatrudnjela je s blizancima. Otkako su uspjeli prebroditi brojne poteškoće u zajedničkom poslu, par je postao nerazdvojan, uvijek pazeći da budu tu jedno za drugo i da jedno drugome potpuno vjeruju.

Nažalost, sve se to srušilo kada su DNA testovi pokazali da blizanci imaju drugog biološkog oca, što je dovelo do toga da supruga konačno progovori o tome što se dogodilo tijekom ta dva tjedna razdvojenosti. Obraćajući se Redditu, slomljeni otac je napisao: 'Kelly je stalno plakala i ispričavala se. Rekla mi je da se za vrijeme dok smo imali onu svađu na početku našeg braka, jedne noći napila i spavala sa nasumičnim tipom, i da me od tada nije prevarila. Izdaja me ostavila dezorijentiranim. Rekao sam joj da mi treba vremena da ovo obradim i trenutno sam u hotelu. Više uopće ne znam što radim'.

Nastavio je: 'Trenutno sjedim na hotelskom krevetu i danas nisam ništa jeo. Moje misli su zbrkane, pa ovo pišem da mi pomogne u procesuiranju. Kelly je oduvijek bila sjajna supruga i odličan poslovni partner. Ne znam hoću li je opet moći gledati istim očima i hoću li ja ponovno biti ista osoba. Ne znam kako dalje'.

Ostali korisnici Reddita odlučili su ga savjetovati pa je tako jedna osoba napisala: 'Prvo - morate se pobrinuti za sebe. Pojedite nešto. Opustite se i gledajte TV. Samo se malo opustite. Primili ste teške vijesti koje bi svakog potresle. Sada se trebaš usredotočiti na sebe. Samo si daj ono što ti treba i shvatit ćeš to kad budeš imao vremena. Već je prošlo 17 godina - još jedna godina neće škoditi. Kada budeš spreman, možeš reći svojoj ženi što ćeš učiniti. Ako te prevarila samo jedanput, onda sve ovisi o tebi - je li to previše ili ne. To nije na meni da ti govorim. Ali, ako želite raditi na svom problemu i održati sve na okupu, još uvijek imaš prilike imati obitelj'. Drugi je komentirao: 'Donesite odluku, najveću u svom životu, u stanju uma u kojem ste barem fizički dobro (jedete/spavate, itd.). Žao mi je što vam se to dogodilo, ali to su još uvijek vaša djeca i život nije uvijek crno-bijel'.

Identične blizanke u vezi su s istim muškarcem i sada pokušavaju zatrudnjeti u isto vrijeme:

 

Ključne riječi

Komentara 13

JZ
Jogurt Zbregov
22:44 29.04.2023.

Nije ona njega prevarila jednom, vara ga svakodnevno već 18 godina, lažući mu o tome da mu je podvalila tuđu djecu kao njegovu. Svaki dan koji je prošao a da mu nije rekla istinu je nova prijevara. Žene ne razumiju koliko je muškarcu važno imati svog nasljednika koji će nastaviti lozu, jer ženi nitko ne može podvaliti tuđe dijete, svako njezino dijete je genetski njezino. Da mu je rekla, možda je mogao prijeći preko toga i možda su mogli imati i jedno svoje dijete. ovako.... ja ovo ne bih mogao, previše poštujem sebe. A ovo je najgore što žena može učiniti suprugu - podvaliti mu tuđu djecu kao njegovu.

Avatar Make my day
Make my day
21:19 29.04.2023.

Ovo je na nivou Jerry Springer Showa: "Dragi, zaboravila sam ti reći..."

KU
kuramela
14:35 29.04.2023.

Pajo, Pajo, pa što ti to napriča ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije