Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažu takva su pravila

Djevojku izbacili iz teretane jer je trenirala u topiću – koji je otkrio trbuh

shelby.bellz/TikTok
29.06.2021.
u 10:30

Prvo su joj dopustili da odradi trening, ali odjednom je stigla trenerica i rekla joj da mora napustiti objekt uz objašnjenje da je prekršila njihova pravila odijevanja.

Djevojka poznata samo po imenu Shelby prije nekoliko dana objavila je na društvenim mrežama ružno iskustvo koje je doživjela u obližnjoj teretani. Ova 26-godišnjakinja je, kako priča na TikToku, došla trenirati u tajicama i sportskom grudnjaku koji je otkrio manji dio trbuha. Recepcionerka ju je zaustavila i rekla da ne može pokazivati trbuh.

Prvo su joj dopustili da odradi trening, ali odjednom je stigla trenerica i rekla joj da mora napustiti objekt uz objašnjenje da je prekršila njihova pravila odijevanja.

Shelby je uplakana snimila video odmah nakon incidenta i rekla svojim pratiteljima da je doživjela body shaming, odnosno vrijeđanje na temelju izgleda – jer ima višak kilograma.

Pogledajte video:

@shelby.bellz

idk why I'm even posting this ##fatshaming ##weightloss ##weightlossjourney ##bodyimage ##bodypositivity ##weightlosstiktok ##weightlossforwomen ##foryoupage

♬ original sound - shelby 𖥸

Mnogi korisnici tražili su je da objasni situaciju do kraja jer nisu shvatili što je u cijeloj priči bilo toliko uvredljivo, a onda je rekla: "Razumijem da imaju kodeks odijevanja, ali stvar je u načinu na koji mi se recepcionerka obratila. Rekla mi je da nam ne može svima samo tako 'visjeti' trbuh okolo. To je zbog mojih kilograma. Drugi problem je taj što mi se prvo reklo da mogu trenirati, ali da pripazim idući put, a onda su me 15 minuta kasnije potjerali."

Nakon što je ispričala priču do kraja, ljudi su stali na njezinu stranu i rekli da se ne treba ona osjećati loše, već osoblje teretane, prenosi The Sun.

Djevojci poslao poruku putem Tindera i pitao: ''Ti si ova debela?''

1/1

Komentara 2

AN
Anezka
12:45 01.07.2021.

Pa ako su takva pravila, onda ih se treba pridržavati. Ona i je pogriješila jer je je vjerojatno išla svađati s tobom osobljem i zato joj je ova rekla da joj trbuh visi uokolo. Da je mirno prihvatila kodeks ne bi joj se to niti dogodilo

VE
vecernji5
10:35 01.07.2021.

Sportski grudnjak je poprilično velik. Ne znam što im je toliko zasmetalo. A kad muškarci okolo hodaju bez gornjeg dijela je ok. Ipak su muškarci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije