Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li probali?

Djevojka pokazala neobičan trik: Lak za nokte skida s - tamponom

TikTok
02.08.2021.
u 15:30

Tvrdi kako aplikator tampona pruža veću preciznost od standardne vatice.

Lakiranje noktiju je zabavan posao, sve dok se ne radi o skidanju laka. Vaša koža oko noktiju često završi iziritirana i ozlijeđena, no jedna djevojka pokazala je neobičan trik kako to sprječava.

Tiff Willis, zvana Breakfast.at.Tiffs na TikToku, za skidanje laka za nokte koristi jedan neobičan predmet - tampon. U videu podijeljenom na popularnoj društvenoj mreži, pokazuje kako uzima čisti tampon te ga umače u sredstvo za uklanjanje laka. Tampon zatim koristi za čišćenje noktiju te tvrdi kako mu aplikator daje više strukture i preciznosti od standardne vate.

@breakfast.at.tiffs

If you’re not using a tampon to remove nail polish what are you even doing? 😂😂😂. #protip #nocottonballnoproblem #UltaSkinTok #lifehack #beautyhack

♬ #WIPEITDOWN - BMW KENNY

Ispod videa je napisala: “Ovo je inovacija. Ako ne koristite tampon za skidanje laka za nokte, što uopće radite?”

Njezin video zatim je podijelila stranica Betches, a tamo je prikupio više od 200 tisuća lajkova. Iako su mnogi bili oduševljeni i rekli kako je to genijalna ideja, neki su rekli kako je ovo samo bespotrebno bacanje novaca, kako prenosi Metro.

Tamponi su skupi. Ja svoje ne trošim na takav način kad su pamučne vatice oko 1/10000 cijene tampona”, napisala je jedna korisnica, dok se druga složila: “Osjećam se kao da je to samo bezvezno trošenje tampona?”

Svakodnevne situacije u kojima će vas `spasiti` običan lak za nokte:

1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije