Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan izgled

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

Instagram
27.01.2023.
u 09:30

Dolly Mix dolazi iz privilegirane obitelji koja je povezana s kraljevskom obitelji iz Ujedinjenog kraljevstva, ali nikada nije osjećala da se uklopila u društvo oko nje.

Jedna djevojka izdvojila je više od 10.000 funti, odnosno oko 11 350 eura, kako bi izgledala poput lutke Barbie te odbacila vlastitu obitelj kada nisu podržali njezinu želju da izgleda više plastično nego ljudski

Dolly Mix dolazi iz privilegirane obitelji koja je povezana s kraljevskom obitelji iz Ujedinjenog kraljevstva, ali nikada nije osjećala da se uklopila u društvo oko nje. Naime, 29-godišnjakinja je oduvijek željela izgledati poput lutke Barbie dok je odrastala, zajedno s plavom kosom, velikim grudima i ogromnim usnama.

I ona sada živi svoj životni san te se sama prozvala ‘Bimbo Baribe lutkom’. A govoreći za The Sun, objasnila je: “Moj cilj je izgledati više plastično nego ljudski. Opisala bih svoj izgled kao Bimbo lutka. Uvijek sam željela izgledati kao plastična barbika.”

Vitamin C ubrzava sagorjevanje masnoća? Ovo su namirnice koje biste trebali jesti za gubitak kilograma:

1/8

Oduvijek je bila umjetnička duša, ali otkrila je da njezin otac "nije imao nikakvu vrijednost za umjetnost", što je značilo da nije podržavao njezin osobni izričaj.

“Nisam vidjela svoju obitelj mnogo godina. Oni me ne podržavaju u traženju svog identiteta. Postoji toliko mnogo riječi kojima je moja obitelj opisala moj izgled. Rečeno mi je da sam grozota i da izgledam užasno. Nije bilo mjesta u toj obitelji da istražim ovaj put.”

Dodala je da je plan njezine obitelji za nju bio udati se i imati puno djece. “Moja im je krvna loza vrlo važna i seže prilično daleko u kraljevsku obitelj. Stalno bi me i nemilosrdno pokušavali spojiti sa sinovima bogatih zemljoposjednika. To mi se stvarno uopće nije svidjelo”, otkrila je.

Dolly se u London preselila iz svoje obiteljske kuće u Bathu u ranim dvadesetima kako bi se mogla slobodno izražavati. Prvi put je operirala grudi u svojim ranim dvadesetima, podigavši ​​ih s veličine 34B na nevjerojatnih 34E, a od tada je imala i brojne druge operacije. Njezine grudi sada teže po dva kilograma i redovito dobiva injekcije botoxa i punila za usne kako bi joj lice izgledalo plastično.

Dollyn izgled privukao je desetak tiusća pratitelja na Instagramu i potaknuo je da pokrene posao s "Bimbo" odjećom. Ona prodaje ružičaste kratke majice sa sloganima "Bimbo" i "Barbie" za žene.

Kaže da uživa biti kućanica i supruga milijunaša: 'Daje mi novac da održavam dobar izgled’

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije