Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za sve što je platio

Djevojka ostala šokirana: Odbila ga je nakon trećeg spoja pa ju je tražio - povrat novaca!

Instagram
02.03.2021.
u 15:30

Smatra kako je dovoljno da mu pošalje 35 dolara, odnosno oko 225 kuna kako bi pokrila trošak hrane i pića koje je naručila

Aplikacije za spojeve ponekad mogu biti izvor jako loših spojeva, ali nitko ne očekuje da će ih netko pitati da im nadomjesti izgubljeno vrijeme i novac ako spoj završi loše, osim jednog muškarca, kako prenosi Mirror.

Naime, Alex Colboth iz SAD-a otišla je na spoj s muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za spojeve, ali nakon trećeg spoja, shvatila je da on nije pravi dečko za nju. Iako je ona mislila da je stvar između njih gotova, on joj se ponovno javio i tražio je povrat novaca za sve spojeve na kojima su bili, a ona nije ništa platila.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

- Bok, Alex, nadam se da si dobro. Mogu li saznati tvoj Venmo račun? Mislim da je pravedno, s obzirom na to da se više nećemo viđati, tražiti novac za sve spojeve koje nismo jednako platili - napisao joj je u poruci.

Nastavio je kako se radi o tri različita spoja gdje su išli u barove ili restorane, a on je platio cijeli račun. Smatra kako je dovoljno da mu pošalje 35 dolara, odnosno oko 225 kuna kako bi pokrila trošak hrane i pića koje je naručila. Međutim, Alex nije htjela pristati na njegov prijedlog objasnivši da je na svakom spoju ponudila platiti barem pola računa, ali on nikada nije htio pristati na taj dogovor. 

Nakon što je sve objavila na Twitteru, njezina objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani ponašanjem ovog muškarca. - Dijeljenje novaca nije problem, već je stvar u tome što je on tražio povrat novaca nakon što je saznao da neće biti ništa između vas. Znači, on nije plaćao kako bi ispao drag, već kako bi dobio neku nagradu (ljubav, seks, vezu…) - komentirala je jedna djevojka.

- Platite račun sami ili se dogovorite da plaćate po pola. Nema osude ako želite platiti zajedno, ali tražiti novac nakon što nije uspjelo između vas? To je sasvim smiješno - složio se jedan muškarac.

Građani jedva dočekali prvu kavu u gradu: "Ovo mi je prva koju pijem. I odmah nakon ovog ću ići na drugu. I na treću!"

Ključne riječi

Komentara 11

DO
domagoj1492
16:31 02.03.2021.

Pa dobro, neka vrati čovjeku novac. Nema besplatnog ručka... to je kapitalizam i emancipacija.

RE
reborn
16:08 02.03.2021.

Mislim kako je ona sve krivo shvatila. Naime, kroz plaćanje računa on joj je poručio kako ne želi da se ona osjeća inferiorno, već - kao emancipirano žensko - jasno pokaže kako je spremna sama plaćati svoje račune i sama skrbiti o sebi. Doista, obrnuta situacija - kada netko nekome plaća račun samo zato jer je žensko - je diskriminatorna i ima prizvuk seksizma - a ovaj kavalir to nikako nije htio. Ajde ako su imali zajedničke planove onda je nebitno tko plaća račune, ali - kao i kod razvoda - podvlači se crta i svatko treba podnijeti svoj dio financijskog tereta.

ZV
Zvrky
17:00 02.03.2021.

Apsolutno je u pravu lik! Na kakve sam ja spojeve i zenske isao bogte! Dodjem do gdjice koja zivi 150 km od mene,upoznamo se,platim piće,sve pet...drugi dan se ni ne javi.Pitas ju porukom u cem je problem? "Nisi moj tip".. Ok nisam,al pic..ka ti materina ,sta me "vozas "onda i jos ni za kavu platit nisi se udostojila!Prema takvim razmazenim fufama(a bilo ih je) nemam sto lijepo u obranu reci.I razumijem lika,apsolutno je u pravu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije