Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična povezanost

Djevojka ostala šokirana kada joj je aplikacija za spojeve predložila jednog muškarca: 'Zaista neugodan spoj'

Twitter
18.08.2021.
u 10:30

Hingeov algoritam za povezivanje usporedio je njihove profile te povezao par jer su oboje rođeni u županiji Somerset, sada oboje žive u Londonu te imaju slične interese i hobije.

Rosie Holt odlučila je koristiti aplikaciju za spojeve Hinge kako bi pronašla svog savršenog muškarca, ali ostala je šokirana kada joj je aplikacija predložila da se upozna s muškarcem s kojim je ‘najkompatibilnija’ - njezinim bratom Charliejem Holtom.

Na svom Twitter profilu podijelila je fotografiju poruke koju je dobila od Hinga koja je glasila: ‘Najkompatibilniji: Charlie i Rosie, mislimo da biste se vas dvoje trebali upoznati’. Također je otkrila kako je Charlie primio istu poruku, unatoč tome što je ona već odbila priliku da se poveže s njim, kako piše The Sun.

Nesvakidašnja priča dobrote ljudi: 'Digla sam na bankomatu 300 kuna i otišla...'

1/2

Hingov algoritam za povezivanje usporedio je njihove profile te povezao par jer su oboje rođeni u županiji Somerset, sada oboje žive u Londonu te imaju slične interese i hobije.

Njezina objava brzo je postala viralna na društvenim mrežama, a mnoge korisnike nasmijala je ova situacija. “Pa barem im algoritam radi? Mislim, vas dvoje definitivno imate zajedničke stvari, poput vaših roditelj”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Pogledajte pozitivnu stranu! Već volite svekrvu i svekrva i oni vole vas. Nema novih obiteljskih problema!”

Rosie se kasnije složila s drugim korisnicima te tvrdila kako nije kriv algoritam Hingea za ovu pogrešku. “Stvarno ste me prozvali za tweet koji okrivljuje Hinge i zaista mi dali mnogo stvari za razmišljanje. Htjela bih se ponizno ispričati Hingu i dati im do znanja da ih ne smatram osobno odgovornim”, objavila je.

Pokazala frizerki kakvu frizuru želi, krajnji rezultat je daleko od toga:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije