Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ovo očekivao...

Ostavio ženu zbog ljubavnice, a onda se ona vratila suprugu: 'Ostao sam bez svih'

shutterstock
17.08.2021.
u 20:40

Nikada nije imao baš neki odnos sa suprugom, oženili su se kada je ostala trudna jer su njezini roditelji inzistirali na tome.

"Imam 41 godinu i priznao sam supruzi da već neko vrijeme imam aferu s drugom. Spakirao sam se, pozdravio kćer i otišao. Nadao sam se da ću imati budućnost s novom djevojkom, 45-godišnjom šeficom s kojom sam se počeo viđati nakon jednog izlaska koji je završio seksom", priča muškarac u pismu za The Sun.

Kako kaže, nikada nije imao baš neki odnos sa suprugom, oženili su se kada je ostala trudna jer su njezini roditelji inzistirali na tome. 

Golub danima bio zaglavljen u oluku zgrade, spasili ga vatrogasci:

Sve svađe i nesuglasice dovele su do njegove afere, ali snovi o tome da će imati novi život s ljubavnicom brzo su srušeni. "Rekla mi je da se vraća svom suprugu i da ništa neće biti od nas. Osjećam se poniženo. Prvo je kupila zemljište i počela graditi novu kuću za nas, rekla mi je da ostavim suprugu, a sada me odbila. Očajan sam..."

Psihoterapeutkinja portala, Deidre Sanders, pitala ga je ima li uopće neke dublje povezanosti između njega i šefice? "Radite skupa, seks je odličan, ali jeste li proveli neko kvalitetno vrijeme zajedno? Ako je odnos sa suprugom tako toksičan, loše utječe na dijete koje imate. Nemoj se vraćati supruzi, ali ni ljubavnici. Krenite dalje."

Velik skok novozaraženih u Sloveniji, raste i broj hospitaliziranih:

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sir Oliver
22:48 17.08.2021.

"Ozenili su se" on i zena? Pa to je super za njega, ako su se on i zena "ozenili" onda on sad ima 2 zene!

BO
bolnaistina
20:48 17.08.2021.

Tko mu kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije