Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjetuje da ih izbjegavate

Dizajnerica interijera otkrila: ‘Ove tri stvari nikada ne bih napravila u svojoj kući!’

Tik Tok
22.04.2023.
u 14:31

Korisnici Tik Toka bili su podijeljenih mišljenja oko njezinih savjeta

Objavljujući na TikToku, stručnjakinja za interijere Dara Huang (@dara_huang) podijelila je svoja tri glavna savjeta, te je otkrila tri pogreške koje ljudi uvijek čine u svojim domovima. Dakle, ako želite da vaš dom impresionira vašu obitelj i prijatelje kada dođu u posjet, slijedite ove savjete i ne činite ove greške. Prema ovoj stručnjakinji, trebate izbjegavati četiri gola zida u sobi, zajedno s neredom i osvjetljenjem koje nije raznoliko. Objavila je svoj video s naslovom 'Savjeti dizajnera interijera' i poručila: 'Tri stvari koje nikad ne bih napravila kao dizajnerica', piše The Sun.

Dara, inače majka i poduzetnica, iz Londona, objasnila je: “Prvo – ostavite jedan od svoja četiri zida prazan. Dodajte neke slike, ogledalo, police ili ograde", rekla je. Sljedeća stvar koju Dara ne može podnijeti je nered u kući. Dodala je: “Broj dva - nikad ne ostavljajte nered izložen. Nabavite košare i još košara."

Konačno, ako želite da vaš dom izgleda fantastično, prema stručnjakinji, sve je u rasvjeti. Savjetovala je: “Broj tri - imajte različite vrste rasvjete. Zidna svjetla, stojeće svjetiljke, ambijentalno svjetlo, stolne svjetiljke i pobrinite se da je i vaš luster dekorativan i lijep." Darin video očito je impresionirao mnoge, jer je brzo prikupio nevjerojatnih 838 tisuća pregleda. No, korisnici društvenih mreža ostali su podijeljeni Darinim komentarima - dok su se neki složili, drugi nisu bili baš sigurni.

@dara_huang Tips from an interior designer #thingsiwouldneverdotrend #interiordesigner #decor #interiordecor #london ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Jedna je osoba rekla: "Ne mogu se više složiti!" Drugi je dodao: "Slažemo se, ali dodajte zanimljive tapete i bit će još bolje." Treći je komentirao: "Da da i da." Međutim, nisu svi bili oduševljeni Darinim savjetima. Jedna korisnica se nije složila: "Ne, hvala!" Druga je dodala: "Košare ne dolaze u obzir, nisu za mene. Imam minimalistički dom s praznim prostorima. Nemam nereda za skrivanje. Ne moram čistiti ukrase. I volim to." Treći korisnik je komentirao: "Namjerno sam ostavio svoja 4 zida prazna. Moja soba je tako mirna i ugodna."

Znanstvenici NASA-e: "Ovaj cvijet pomaže u borbi protiv plijesni, a iz zraka 'upija' prašinu i zračenje"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije