Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogled ispod obrva

Jesam li mu seksi? Devet znakova koji otkrivaju da vas želi

zavođenje, muškarac, žena
Foto: Thinkstock
10.02.2014.
u 10:41

Muškarci su "programirani" da sitnim znakovima daju do znanja da im se sviđate.

Sviđate li mu se, pitanje je na koje ćete odgovor doznati uz pomoć govora tijela.

Možda niste znali, ali muškarci su "programirani" da sitnim znakovima daju do znanja da im se sviđate.

PODIGNUTE OBRVE

Kada uočimo nekoga zanimljivog, obrve se nesvjesno podižu i spuštaju. Ako mu se sviđate, njegove obrve će se podići, a sve to trajat će nekoliko sekundi. Podizanjem obrva oči djeluju krupnije, a refleksija svjetlosti oči čini sjajnijima, svjetlijima i privlačnijima.

OTVORENA USTA

Ako mu se sviđa što vidi, njegove usne će se automatski otvoriti u trenutku kada vam se pogledi sretnu.

RAŠIRENE NOSNICE

Ovo je još jedan znak koji govori "sviđaš mi se".

PRIVLAČENJE PAŽNJE

On će na bilo koji način pokušati privući vašu pažnju. Ako je mirnijeg karaktera, pažnju će pokušati pridobiti popravljanjem kravate, dok će neki biti spremni glumiti klauna.

USPRAVNO DRŽANJE

Kako bi se pred vama pokazao u što boljem svjetlu, muškarac će stajati uspravno da bi istaknuo svoje mišiće. Također stajat će ravno ispred vas, nagnut blago prema naprijed.

ODMJERAVANJE

Pogledom će vas odmjeravati od glave do pete uz zadržavanje na najzanimljivijim dijelovima. On na taj način sada vama dopušta da vidite kako vas mjerka kako bi vam pokazao da mu se ono što vidi jako sviđa.

RUKE NA BOKOVIMA

U ovakvoj pozi muškarac djeluje samouvjereno, a držanje ruku na bokovima naglašava njegovu fizičku veličinu. Nesvjesnim pokretima ljudi su skloni naglasiti svoje najprivlačnije dijelove tijela.

STAVLJA VAM RUKU NA LAKAT ILI LEĐA

Ovaj pokret nije samo oblik lijepih manira i pristojnog načina da vam nešto objasni, nego i poruka "ne želim te izgubiti".

POSUDIO VAM JE JAKNU

Pozajmljivanje jakne ili kaputa je seksi i pomalo zaštitnička gesta. Time vam poručuje "ono što je moje, to je i tvoje", a sviđa mu se i vaš miris koji ostaje na odjeći.

>>Muškarci priznali: Evo što mislimo kad kažemo da ćemo razgovarati poslije

>>Želite da vam radi baš to? Recite mu!

Komentara 2

Avatar rajetin
rajetin
13:00 10.02.2014.

Ima jedan još očitiji znak...

Avatar EU afrodita
EU afrodita
17:00 11.02.2014.

oči svijetle zato što se prošire zjenice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije