Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz njegova ugla

Muškarci priznali: Evo što mislimo kad kažemo da ćemo razgovarati poslije

Muškarac, žena, pričaju
Foto: Thinkstock
29.01.2014.
u 18:15

Što je zapravo mislio kad je rekao da mi haljina dobro stoji?

Dok je ljubavna veza još u povojima ili je tek nježno prijateljstvo koje ima potencijal da se razvije u nešto više, mnoge žene razbijaju glavu kako bi dokučile što se krije iza njegovih riječi.

Sviđam li mu se doista? Zašto ne želi razgovarati sa mnom? Što je zapravo mislio kad je rekao da mi haljina dobro stoji?

To su samo neka od "ženskih" pitanja, a urbani mit da muškarci misle jedno, a govore drugo razbija suradnik Cosmopolitana Frank Kobola.

– Za razliku od uvriježenog mišljenja, mi ne volimo igrati igrice s vama. Kad nešto kažemo, to i mislimo, kaže Kobola koji je sastavio i listu najčešćih nesporazuma. Evo što muškarci misle kad kažu:

1. Svejedno mi je, ti izaberi

– Ovo mislimo doslovno i bez iznimke i bez pritisaka. Ako ste nas pitale što ćemo jesti za ručak, a mi kažemo da vi odlučite, to znači upravo to. Da nam je svejedno. Ponekad vam prepustimo odluku, kaže Kobola, jer ne želimo izazvati svađu. Npr. kad žene pitaju svoje buduće muževe kakav bi buket trebale izabrati za vjenčanje. Kobola savjetuje da žena u takvoj situaciji jednostavno donese odluku i zaboravi na postavljeno pitanje. Velika je pogreška nastaviti s potpitanjima poput "Jesi li siguran?"

2. Možemo li o tome raspraviti poslije?

– Ne želimo biti bezobrazni, ali ne možete očekivati od nas da raspravljamo o nečemu za vrijeme finala Lige prvaka, naglašava Kobola. Muškarci ne mogu raditi dvije stvari u isto vrijeme. Odnosno, ako gleda utakmicu ili omiljenu seriju, bolje je pričekati da ona završi kako biste dobile njegovu potpunu pozornost. Naravno, ako se dogodi nešto bitno, a on i dalje ne želi isključiti TV, to je već znak za uzbunu.

3. Baš ti je draga frendica

To je to, mislimo da je baš draga ili prijateljski nastrojena, a ne da smo se zaljubili u nju preko ušiju, kaže Kobola.

4. Izgledaš baš lijepo

Obukle ste novu haljinu? Mi je nećemo primijetiti. Uglavnom je tako. Vidjet ćemo da izgledate lijepo i to ćemo vam reći. To ne znači da inače izgledate ružno, kaže Kobola.

U većini slučajeva, ako dobijete kompliment da vam nešto lijepo pristaje, bit će to poruka da u tome izgledate seksi.

5. Ti nisi kao ostale cure

Ako kažemo da niste kao normalne cure, to ne znači da mislimo da ste čudne, kaže priznajući da i u tome ima nešto istine. Možda ste im čudne, ali na pozitivan način.

>>Ovo je tako dobro! Pet stvari koje muškarci žele da radite u – krevetu!

>>Ugasila se vatra? Ovo je sedam namirnica koje će vam spasiti ljubavni život

Komentara 1

Avatar targus
targus
18:54 29.01.2014.

ovo je dobro,..ali ima još mali milijun muških "poštapalica", "rečenica" i sl,..koje žene misle da znači drugo od onog što je izrečeno. Drage moje,..dajte konačno shvatite, da smo mi PUNOOOOO jednostavniji od vas:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije