Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pita djevojka na Redditu

'Dečko mi govori da pazim da neke stvari ne radim u svojim budućim vezama: Želi li prekid?'

Shuttershock
12.07.2021.
u 23:19

I ja bih bila zbunjena da mi partner tako nešto kaže, mislila bih da je sa mnom samo dok ne nađe nekog drugog, odgovorila je jedna žena, no bilo je i onih koji ne misle da je riječ o pripremi za prekid

Dečko s kojim sam već četiri godine u vezi u zadnje vrijeme stalno govori 'na to i to pripazim u budućoj vezi', napisala je jedna djevojka anonimno na Redditu, gdje je druge korisnike pitala 'što misle da znače takvi njegovi komentari'.

- Kad na primjer kažem nešto što mu se ne sviđa, odgovori mi da u budućim vezama takve stvari radije ne govorim - ispričala je i dodala da nikad prije nije imao takve komentare, pa joj nije jasno priprema li je tako za prekid...

Osim što je zbunio autoricu posta, spomenuti je muškarac svojim izjavama zbunio i neke Reddit korisnike, pa su oko ovog pitanja mišljenja bila prilično podijeljena.

Spektakl u Kerempuhu: Sportašice podigle temperaturu u badićima, a blistale u haljinama

1/47

- I ja bih bila zbunjena da mi partner tako nešto kaže, mislila bih da je sa mnom samo dok ne nađe nekog drugog - odgovorila joj je jedna žena.

Foto: Getty Images

- Ja sam bila u vezi s dečkom koji je od početka veze govorio takve stvari - ispričala je druga koja kaže da joj je bivši dečko jednom rekao čak i 'da bi bila savršena za njegovog najboljeg prijatelja...'

U vezi su bili, kaže, dvije godine, no nikad je nije zaista volio, a kad je htio prekinuti, napravio je sve da ona ostavi njega. 

- I meni se čini da vam on tako govori da misli kako je vezi došao kraj - odgovorio je autorici jedan muškarac, a bilo je i onih koji misle da on tako od nje zapravo 'žica' kompliment.

- Ja sam prvo to pomislio, da je tip nesiguran i da od vas traži kompliment i/ili uvjeravanje - napisao je jedan korisnik, a prenosi Mirror.

Baka (85) na aplikacijama traži mlađe muškarce: "Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije htio"

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
01:06 13.07.2021.

Na Kubi revolucija protiv komunistickog rezima. Vama to nije vazna vijest? Ovo je vaznije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije