Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebno značenje

Crveno znači strast, plavo odanost... Evo što boja donjeg rublja govori o vama

Shutterstock
21.01.2022.
u 20:15

Ako želite partneru poslati određenu poruku, boja donjeg rublja pravi je način za to

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg rublja, ali boja koju nosite govori puno o vama. Bez obzira na to je li crvena ili je crna vaša omiljena boja, The Sun je otkrio pravo značenje boje vašeg donjeg rublja.

Crno – elegantno i sofisticirano
Crno donje rublje je prava klasika i ništa ne kaže "elegantno, šik i sofisticirano" kao ova nijansa. Kada želite prenijeti misteriju i pokazati da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite crno donje rublje, kažu stručnjaci.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Crveno – strastveno, vatreno, intenzivno
Prema stručnjacima, to je najočitija boja kada treba reći da ste strastveni, vatreni i intenzivni. Na isti način na koji crveni ruž skreće pozornost na naše usne, stručnjaci za seks kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

Ružičasto – ženstveno, mladenačko, nevino
Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste "ženstveni i slatki" prema stručnjacima. Ružičasta pokazuje nježnost i lakoću srca, dok je nježno ružičasta je ženstvena, mladenačka i nevina. Intenzivne ružičaste i boja fuksije malo su zabavnije i zrelije.

Plavo – odanost, privrženost, opuštenost
Plavo donje rublje je malo manje popularno od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, komunicira nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci. Još od srednjeg vijeka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati da je vaša naklonost samo prema njima, nosite hladnu, smirenu i opuštenu plavu.

Zeleno – želja, ljubomora
Postoji razlog zašto kažu da je netko "zelen od zavisti", ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to predstavlja. Iako zelena boja može privući vašeg partnera, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vrijedna divljenja.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije