Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nema prinove

Celine Dion pobacila drugo dijete

Celine Dion
Pixsell
11.11.2009.
u 12:44

Drugu umjetnu oplodnju pjevačica i njezin suprug Rene Angelillo pokušali su sa zamrznutim sjemenom, no ovaj put nažalost nije pošla za rukom.

Celine Dion ipak nije trudna, otkrio je izvor blizak 41-godišnjoj pjevačici. Naime, pjevačica i njezin suprug i menadžer, 67-godišnji Rene Angelillo, u kolovozu ove godine "krenuli su na put po drugo dijete". No zamrznuto suprugovo sjeme koje su čuvali osam godina, nije se primilo. Kanadska pjevačica nije zatrudnjela, ali nije ni klonula duhom pa su ona i suprug već u listopadu nastavili raditi brata ili sestru za svog osmogodišnjeg sina, Renea Charlesa.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:34 12.11.2009.

kaj je čekala do sad, niti ona , a niti on nisu u cvijetu mladosti, sigurno ih je prije mučila besparica pa se nisu usudili napraviti dijete

GA
gabrijelakunstler
23:40 25.11.2009.

stvarno su nam srozali novinarstvo na debilno pisanje o glupostima a zna se i zasto - zato sto su nas razj**** ovi iz US I EU da nam uvale svoje kapitalisticko smece a onda su mudro preuzeli kontrolu medija kako bi nas drzalu u sto zatucanijem stanju citajuci o debilnim trivijalnostima iz zivota slavnih i bogatih koji su to postali zahvaljujuci nasoj gluposti a kako bi to i ostali nasa glupost se mora odrzavati konstantnom. Koga boli koliko djece zeli Celine Dion, koga je povalio Clooney, sta jede Hugh Jackman, koliko tablete uzima Hugh Hefner za svoj bordel, itd, itd. Koja demokracija????Pa da je ima onda bi svi mi koji se bunimo protiv ovog novinarskog zutila imali uticaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije