Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi puderi

Čarobnjaci koji u tren oka prikriju bore i ozare lice novom svježinom

poudre (1)
Foto: Arhiva VL
1/4
24.11.2011.
u 13:05

Novi preparati za toniranje kože i prikrivanje nepravilnosti istodobno njeguju i uravnotežuju ten

Svila, fino usitnjeni kristali i zlatne čestice, rižin prah i izvorska voda... Obilje "plemenitih" sastojaka može se naći u novim preparatima za "ozarenu" kožu. Puder gotovo i nije prava riječ za njih, jer postali su mnogo više od pudera.

Toniraju kožu i prikrivaju nesavršenosti združenim učinkom finih pigmenata i njegujućih sastojaka, nude se u raznim "podvrstama" od anti-age pudera koji smanjuju znakove starenja do "lasting" pudera koji cijeli dan postojano održavaju svjež i besprijekoran izgled.

Nove pudere često nazivaju nevidljivima jer se njihove lagane i prozračne teksture trenutačno stapaju s kožom. Izbor nijansi toliko je širok i profinjen da "pokriva" svaku kombinaciju tona (hladni, neutralni ili topli) i boje tena, pa dobro prilagođen puder ne ostavlja nikakav vidljiv prijelaz i stvara efekt "gole kože" za prirodan izgled.

Nove generacije pudera istodobno hidratiziraju i matiraju ten, a za "ozaren" izgled zaslužni su i pigmenti za "optičko pomlađivanje" koji reflektiraju svjetlost i tako daju koži "mladenačku auru".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije